"La Boia + Gaüc", dins del "MAC Festival"

ESPAI SOTAPINTS / ESPAI PARABÒLIQUES

Companyia Robert Gobern: Majordoms i minyones del Palauet Albéniz (Catalunya)
Si els dies de festa major aneu a visitar el Palauet Albéniz, és possible que hàgiu de fer una miqueta de cua, però ja us diem que no us sabrà gens de greu, perquè tindreu una companyia especialment divertida, un equip de minyones i majordoms que són professionals amb molts recursos. Pararan la taula o muntaran un concert? Veniu-los a veure i ho sabreu.

La Boia Teatre: El viatge més bonic del món (Barcelona)
Tres taques de colors s´escapen del taller del pintor Joan. Volen conèixer el món i omplir-lo de vida. Viatgen per mar fins a la ciutat, deixant darrere seu un rastre de color i revolucionant-ho tot. Però el pintor les segueix de prop, perquè les necessita. Junts, finalment, aconseguiran crear El quadre més bonic del món. Aquest és, precisament, el títol del conte de Miquel Obiols que ha donat origen a aquest espectacle per a la canalla. Els titelles i el teatre visual aconsegueixen crear un món màgic on tots els nens i nenes es volen capbussar.

Madame Gaüc: Fil (Catalunya)
Realitat o ficció? Raó o emoció? Dos personatges, interpretats per Raimon Mató i Maria Palma, s´embarquen en un joc de tensions i equilibris per projectar un imaginari amb el qual aconsegueixen la complicitat del públic. Un espectacle poètic, reflexiu i proper sobre les relacions humanes que parteix del llenguatge físic per donar vida a una proposta de circ contemporani mesclat amb la dansa i el teatre.


Informació
Des del Dijous 24 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous, dissabte i diumenge de 17:30 h a 19:00 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia