Mostres de cultura popular als barris: Gegants a la seu del Districte de Nou Barris


Ni tan sols en les circumstàncies estranyes en què vivim, els gegants, les gegantes, els gegantets, els nans i els capgrossos s´han volgut quedar a casa. Tenien moltes ganes de recuperar el contacte amb la ciutadania, així que protagonitzaran plantades i balls en diferents punts de la ciutat. Segons on visqueu, potser només us caldrà treure el cap per la finestra per veure´ls... Busqueu-los!

Les entitats de cultura popular de la ciutat han fet un gran esforç per tal d´adaptar-se a les circumstàncies generades per la crisi sanitària de la covid-19. Conscients que les grans concentracions de persones i les activitats que no permetin el distanciament necessari no eren possibles enguany, han trobat la manera d´acostar-se a la ciutadania: fent un seguit de mostres de balls de gegants, gegantets, nans i capgrossos, de tabalers, de dracs i bèsties de foc i de colles de diables sense moure´s de lloc.

Podeu consultar les condicions d'accés i les mesures especials de seguretat i prevenció de la Covid-19 al portal del mateix equipament. La participació en la majoria de les activitats requereix reserva prèvia a través de la pàgina web de l'entitat que l'organitza.


Informació
Des del Diumenge 27 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
diumenge a les 11:00 h i a les 13:00 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia