BAM Cultura Viva

[ 08.09.20 ]

BAM Cultura Viva
24, 26 i 27 de setembre
Fabra i Coats

El festival BAM Cultura Viva s’adapta al nou context en una quarta edició que es durà a terme els dies 24, 26 i 27 de setembre al Recinte Fabra i Coats. S’hi podrà gaudir de més de 20 propostes artístiques de proximitat. Un espai amable i relaxat, per a tots els públics i tots els gustos que, aquest any, replanteja els espais i es presenta amb aforament més reduït.

 

El BAM Cultura Viva és una programació que, des de fa quatre anys, i a diferència d'altres propostes, es concreta conjuntament des d'un entorn extens de gent i agrupacions, que es va ampliant i reforçant amb el temps, format per col·lectius Alterevents, l’Ateneu L’Harmonia, Cultura en Vivo, El Triangle Contracultural, Indigestió, Le Good Good, Llobregat Block Party, Pedra, Quesoni, Quepo, i altres persones a títol individual.

 

Com cada any, la programació d’aquesta edició s’ha construït a partir d’una convocatòria oberta, que aquest any va coincidir amb el principi del confinament, i on es van rebre gairebé 500 propostes connectades amb la música. Una comissió, formada per membres del Plenari del BAM Cultura Viva, ha fet una escolta activa de totes les propostes i s’ha reunit telemàticament per debatre i donar forma al cartell definitiu de l’edició d’enguany. A la comissió s’hi han sumat persones de perfils i experiències diverses, per guanyar en riquesa de punts de vista i experiències.

 

L’Espai BAM Cultura Viva vol generar un context participatiu de festa major on la diversitat sigui una de les protagonistes principals. L’edició d’enguany inclou projectes musicals que van des del pop, a la música urban i la world music, tot plegat amanit amb apunts de jazz i experimental.

 

Enguany es posa en valor la proximitat de les bandes i les propostes musicals que, en molts casos, les impulsen teixits associatius i comunitaris de Barcelona, que mereixen l’altaveu històric d’unes Festes de la Mercè especials.

 

Consulteu les activitats aquí