Tradició, arts de carrer i música a la programació especial de betevé per la Mercè

[ 26.09.20 ]

Si no us voleu perdre ni un detall de la Mercè d'enguany, sintonitzeu betevé, que ha preparat una programació especial per fer un seguiment de les activitats, tant d'arts de carrer com de cultura tradicional o concerts de música.

Aquesta programació serà el complement perfecte per a les retransmissions que podreu veure a betevé (per TDT o mitjançant el web d'aquesta emissora de televisió barcelonina, mitjà de comunicació oficial de la Mercè 2020), o bé mitjançant les xarxes socials de la Mercè, que aquests dies també ofereixen moltes possibilitats per gaudir de la programació des de casa.
 
Així, el dissabte, 26, de 17.30 a 18.30 hores, i el diumenge, 27 de setembre, de 19.00 a 20.00 hores, Núria Dias i Jordi Montalbo conduiran, com ja van fer el 24 de setembre, un programa especial de la Mercè. Es farà des dels estudis de betevé al Poblenou, però connectarà en directe amb els escenaris de la festa per tal que la visqueu com si fóssiu allà mateix. 
 
Així, el dissabte, 26, el programa us portarà fins al Castell de Montjuïc, us mostrarà alguns dels espectacles de dansa que es poden veure al Recinte Modernista de Sant Pau i us acostarà als concerts del BAM Cultura Viva que tenen lloc al recinte de la Fabra i Coats. Podreu conèixer, a més, la programadora artística del Mercè Arts de Carrer (MAC Festival), Marta Almirall, dins d'una sèrie d'entrevistes que va començar el 24 de setembre amb xerrades amb el programador de Mercè Música, Jordi Turtós, i amb el responsable del Barcelona Acció Musical (BAM Festival), Marc Campillo.
Finalment, al programa de dissabte, el periodista especialitzat en cultura tradicional Rafel Luján recordarà les millors jornades castelleres de la Mercè i parlarà sobre el matí bastoner, que, per cert, s'emetrà en TDT (format slow) de 19.30 a 20.00 hores.
 
Torneu a sintonitzar betevé el diumenge, 27, i podreu gaudir d'uns quants fragments de la programació del MAC Festival al parc de la Trinitat, epicentre de les cultures urbanes de la festa, i el parc de la Ciutadella. A més, a les 19.15 hores, com a part del programa, el tinent d'alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, farà balanç de la Mercè d'enguany. Una mica més de tradició? Rafel Luján ens parlarà sobre les colles geganteres.
 
Si voleu més informació relativa a la programació de betevé sobre les festes de la Mercè, consulteu aquest enllaç:
 
La Mercè, a betevé
https://beteve.cat/festes-de-la-merce/