"Pallasses del món", dins del "MAC Festival"

Jimena Cavalletti, Cia. La Senyoreta, Lola González, Cristi Garbo, la Xicana, Cia. Gisela de Foc: Pallasses del món (Catalunya)

Quant de riure hi ha dins el món? Una bola del món servirà les pallasses per meravellar-se de la quantitat d'alegria que conté el nostre planeta i compartir amb tothom la notícia. La bola gira i les pallasses van viatjant i ens faran viure les seves aventures amb tota mena d'estratagemes còmiques i pallassístiques. Això és un popurri de pallasses que inclou artistes com la Cia. Gisela de Foc; la Cia. La Senyoreta, formada per una narradora, una animadora, una titellaire, una pallassa i una actriu que és una (la Mireia Peña) i són moltes a la vegada; la Lola González, que ha estudiat amb grans del clown com Merche Ochoa, Jango Edwards o Leo Bassi, entre d'altres; la Xicana (Anna Montserrat), que sap fer de tot (circ, pantomima, titelles, commedia dell'arte, òpera xinesa...), però que sempre ha tingut una tirada especial per la màgia; la Cristi Garbo, una artista polifacètica amb una trajectòria professional extensa que ha treballat amb la companyia Cataclown, Theatre Complicité i La Cubana, i Jimena Cavalletti, actriu i pallassa de Buenos Aires.
Juntes o per separat han treballat amb Pallassos Sense Fronteres en projectes al Líban, Burkina Faso, Jordània, Síria, Etiòpia, Guinea Equatorial, Haití, Moçambic, Nicaragua, Colòmbia i també en molts escenaris de tot l'Estat. A més, lideren els projectes de l'ONG dedicats a millorar la situació emocional de les dones que han patit violència masclista, aquí i arreu del món.


Informació
Dijous 24 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous de 11:00 h a 12:00 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia