Passejada de Bèsties

Inici

Inici: Plaça Comercial. Recorregut: Comerç, Princesa, Montcada, Sombrerers, Santa Maria del Mar, Santa Maria, pg. del Born i pl. Comercial.

Passejada de Bèsties

 Un any més, torna al Born una de les primeres cites de la Festa Major, la Passejada de Bèsties, una desfilada nocturna sense foc que serveix de cloenda a l’exposició de bestiari de foc celebrada al Born Centre de Cultura i Memòria entre el 15 i el 22 de setembre. Les bèsties més curioses dels barris i districtes de Barcelona sortiran de l’equipament disposades a recórrer els barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de manera festiva, amb l’acompanyament de percussió i sense risc que ningú prengui mal amb una espurna.

Encara que les hàgim vist exposades al Born CCM, no hi ha res millor que veure-les en moviment, executant els seus balls i saludant de prop la ciutadania, per conèixer-les de debò. Els dracs seran majoria (en veureu d’Horta – El Carmel, de Sants, del Bon Pastor, de les Corts, de la Trinitat Vella, de la Guineueta, de la Sagrada Família, del Poblenou i molts altres barris), però no seran els únics a desfilar: altres éssers mitològics (com ara el Griu o la Víbria), diabòlics (l’Atzeries de la Vella de Gràcia) i, fins i tot, dinosaures (Sagresaure de la Sagrera), desfilaran per barri; criatures que, un cop a l’any, es troben en un acte conjunt i sobretot inofensiu. 

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Plaça Comercial, 12
  • Ciutat Vella
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
  • 08003 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  22 de setembre matí

  Exposició de Dracs i Bèsties de Foc

  El Born Centre de Cultura i Memòria
  DV. 22 · 10:00 h