Piromusical

Inici

Piromusical, Pirotècnia Igual, Catalunya

L’acte de cloenda de la Festa Major de Barcelona fa confluir totes les Mercès que hauran ocupat la ciutat des del 22 de setembre: la musical, l’escènica i la tradicional, la innovadora i la popular. I, sobretot, la comunitària, perquè aquest és, sens dubte, l’acte més multitudinari del programa.

El Piromusical és una festa ciutadana, un espectacle total. El foc i la música, perfectament sincronitzats, són els protagonistes d’una nit en què les barcelonines i els barcelonins miren cap a Montjuïc, per sorprendre’s un any més amb els dibuixos i les piruetes dels focs artificials. Enguany, a més, comptarà amb una banda sonora molt especial: el Sónar posarà la música al Piromusical per celebrar els trenta anys de vida del festival. Tres dècades d’història condensades en 25 minuts, perquè Barcelona acomiadi la Mercè 2023 i, alhora, reti tribut a un gran esdeveniment musical que atreu a la ciutat, en cada edició, milers de visitants de mig món.

Pirotècnia Igual serà l’encarregada d’il·luminar el cel nocturn de Barcelona amb una proposta espectacular i innovadora. Reconeguda amb nombrosos premis internacionals, aquesta empresa catalana porta més de cent anys fabricant i fent esclatar castells de focs arreu. La seva marca ha quedat associada per sempre més a fites com els Jocs Olímpics de Barcelona 1992; i, també, ho estarà a aquesta Mercè, que s’uneix al Sónar per fer un Piromusical inoblidable.

Durada: 25 minuts.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Avinguda de la Reina Maria Cristina, 1
  • Sants-Montjuïc
  • el Poble-sec
  • 08004 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia