Piromusical de la Mercè


Des de casa vostra

Íntim i proper, però més extens que mai i repartit per tota la ciutat. Així és el programa de les Festes de la Mercè d'enguany i així serà, també, el Piromusical que les clourà, una gran festa del foc que en aquesta ocasió no requerirà cap desplaçament ni implicarà cap concentració de persones, perquè es podrà seguir des de casa, sintonitzant TV3 i mirant cap al cel des d'una balconada o des d'un terrat.
Jordi Bonet, d´Oído, i Jordi Turtós, programador de la Mercè Música, han triat una banda sonora per al Piromusical que està especialment pensada per retre homenatge als barcelonins i barcelonines més grans i savis, els ciutadans i les ciutadanes que tenen 60, 70, 80 anys o més, són més vulnerables i formen el sector de la població més castigat per la crisi sanitària de la covid-19. Sonaran músiques populars en una tria, divertida i delicada, de temes populars que ens portaran fins als anys quaranta, cinquanta o seixanta. El Piromusical estarà dividit en tres blocs, plens d´unes músiques de sempre que tothom coneix, però que complauran especialment les persones que les van ballar de joves.

Aquesta banda sonora acompanyarà uns focs artificials que van a càrrec de Pirotècnia Igual i que es podran veure des de diversos punts de Barcelona, ja que no es llançaran des de Montjuïc, com era habitual, sinó des de quatre punts diferents dels districtes de Sants-Montjuïc, Nou Barris, Les Corts i Sant Martí. Els focs tindran enguany més alçada i potència que mai, de manera que seran visibles des d'una gran part de Barcelona. I és que el Piromusical d´enguany s´adapta a les exigències que implica la convivència amb la covid-19, però en canvi, es fa més proper i preserva les essències de la festa.

Un Piromusical diferent... dedicat a l´avi i l´àvia!

Piromusical de la Mercè

Informació
Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus
diumenge a les 22:00 h

Entrada Gratuïta