"Post-Clàssic" a càrrec de Tortell Poltrona, dins del "MAC Festival"

Tortell Poltrona: Post-Clàssic (Catalunya)

"El circ que a mi m´agrada és poesia. El circ que a mi m´agrada és alegria." Ho diu Tortell Poltrona, vell conegut de Jaume Mateu, el pregoner de La Mercè d'enguany i fundador de Pallassos Sense Fronteres. Ell considera els esquetxos dels pallassos com poemes visuals que es creen en col·laboració amb el públic i que mai no estan acabats perquè en cada espectacle poden fer una volta més a la rosca, fent el cargol cada cop més saborós. Aquí veureu números que Tortell Poltrona ja no feia, d'altres que sempre fa i alguna cosa que potser encara no ha fet mai... Fa 35 anys que Tortell Poltrona intenta ser pallasso i, en la seva actuació a La Mercè, ho torna a provar.
A més de president de l'ONG que munta aquesta festa, Tortell Poltrona és el director i fundador del Circ Cric (1981) i del CRAC, Centre de Recerca de les Arts del Circ (1995). També va ser director i fundador del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà (1984-1986) i ideòleg i fundador del Festival de Pallasses d´Andorra, Fòrum de la Comicitat (2001).
Amb Pallassos Sense Fronteres, ha participat en més de cinquanta expedicions en projectes a Sierra Leone, Etiòpia, el Líban, Grècia, Libèria, la Costa d'Ivori, la República Democràtica del Congo, Haití, Sri Lanka, Colòmbia, el Salvador, Kosovo, Algèria, Armènia, Mèxic, Guatemala, Cuba, Bòsnia, Croàcia, Palestina i en moltes accions dins del territori de l'Estat.


Informació
Dijous 24 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous de 19:00 h a 20:00 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia