"Jane Addams", dins del "MAC Festival"

ESPAI ILLETA

Companyia La Tal: Les Pompiers (Catalunya)
Amb la seva mànega especial, aquests bombers diferents que viatgen en un vehicle vintage us ruixaran sense mullar-vos. Això sí, quedareu amarats del bon humor i l'esperit positiu que transpira aquesta companyia vallesana.

La Industrial Teatrera: Nàufrags (Catalunya)
Dos nàufrags es troben amb el públic en un intercanvi en el qual deixaran la seva llavor i potser se n'enduran una altra amb ells. Són nàufrags que arriben, que es troben, que juguen, que busquen i que comparteixen amb altres nàufrags. Són pescadors de missatges, recol·lectors d´ampolles, col·leccionistes de moments.
Ells us ensenyaran, en clau de clown i sense necessitat de fer servir les paraules, que cada naufragi és una oportunitat per començar de nou, per seguir el viatge. Jordi Purtí i Mamen Olías dirigeixen a quatre mans, amb escenografia de Jordà Ferrer, un homenatge a tots els viatgers que alguna vegada es van sentir nàufrags, una picada d´ullet als naufragis quotidians, des de l´humor i la fragilitat.

El Fedito: Oyun (Comunitat Valenciana)
Qui o què és l'escultura? És el malabarista o l'artefacte que ha creat? Què és l'estabilitat? On hi ha el límit? Us fareu aquestes preguntes mentre veieu Federico Menini creant una arquitectura dels malabars, que busca l'harmonia entre tot d'elements quotidians que són la base d'aquest espectacle: olles, culleres, cordes, pilotes... Això és un Oyun (la paraula vol dir ´joc´ en turc) en el qual el malabarista anirà construint un artefacte en equilibri, dibuixant en l'aire i, especialment, desafiant la llei de la gravetat. Un espectacle únic i innovador inspirat en moltes disciplines artístiques on es conjuguen l'humor, el ritme, l'originalitat i una tècnica refinada de malabarisme


Informació
Des del Dissabte 26 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dissabte a les 11:30 h i a les 16:30 h i a les 18:30 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia
diumenge a les 11:30 h i a les 17:30 h