"Passeig Zona Franca", dins del "MAC Festival"

ESPAI GESPA

Companyia La Tal: Les Pompiers (Catalunya)
Amb la seva mànega especial, aquests bombers diferents que viatgen en un vehicle vintage us ruixaran sense mullar-vos. Això sí, quedareu amarats del bon humor i l'esperit positiu que transpira aquesta companyia vallesana.

Hotel Iocandi: El peix (Catalunya) (no actua el diumenge a les 18:30h)
Un solo de petit format basat en el circ i el pallasso que planteja una reflexió, des de la poètica de l´absurd, sobre Mallorca, sobre l´impacte del turisme, sobre la lluita de poders, la buidor, el silenci i la solitud davant la immensitat, sobre la ridiculesa de ser grans i l´enyorança de ser petits. Un viatge metafòric cap a les profunditats humanes per buscar allò que ens fa continuar nedant, buscant i remant, tot i la magnitud i la força imprevisible i sempre sorprenent de les onades.

Mumusic Circus: Amigoo (Catalunya)
I si resulta que un contrabaix és més que un instrument per fer música? Clara Poch i Marçal Calvet el converteixen en protagonista d'un muntatge de moviment, acrobàcies i música que gairebé és una coreografia per a dos cossos i un instrument. Veureu una mostra d'un circ exquisit i personal que s'obre camí mitjançant el moviment, les acrobàcies i la manipulació de cossos i objectes.

La Industrial Teatrera: Nàufrags (Catalunya) (només diumenge a les 18:30h)
Dos nàufrags es troben amb el públic en un intercanvi en el qual deixaran la seva llavor i potser se n'enduran una altra amb ells. Són nàufrags que arriben, que es troben, que juguen, que busquen i que comparteixen amb altres nàufrags. Són pescadors de missatges, recol·lectors d'ampolles, col·leccionistes de moments.
Ells us ensenyaran, en clau de clown i sense necessitat de fer servir les paraules, que cada naufragi és una oportunitat per començar de nou, per seguir el viatge. Jordi Purtí i Mamen Olías dirigeixen a quatre mans, amb escenografia de Jordà Ferrer, un homenatge a tots els viatgers que alguna vegada es van sentir nàufrags, una picada d´ullet als naufragis quotidians, des de l´humor i la fragilitat.


Informació
Des del Dissabte 26 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dissabte a les 12:30 h i a les 17:30 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia
diumenge a les 12:30 h i a les 16:30 h i a les 18:30 h