Concert "Sona9" dins del "La Mercè és música"

Address
Moll de Bosch i Alsina, 1
Day and time
sun 25 · 18:00
See all schedules

Escenari Llobregat

Sona9: Crisbru + Microhomes + Dan Peralbo i El Comboi (Barcelona / Catalunya; funk / pop / R&B; indie-rock)

Un concurs que localitza i promou els nous valors de la música feta en català porta un any més a la Mercè els grups guanyadors en l'última edició. La final, que va tenir lloc el novembre passat a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat, va proclamar guanyadors l'indie-rock del bandautor Dan Peralbo i El Comboi, seguit en la segona posició (Premi Joventut - Cases de la Música) per la banda de pop Microhomes i, finalment (amb el Premi Èxit), pel projecte de funk, pop i R&B de Crisbru. Podreu escoltar totes tres propostes en un concert que ens mostra el futur de la música a casa nostra.

Crisbru és una banda barcelonina nascuda l'any 2019, liderada per la cantant i guitarrista Cristina Brugada, a qui acompanyen Joan Vilalta (bateria), Josep Pou (teclats), Marc Casanovas (guitarra) i Pau Rosés (baix). Canten expressant sent iments sense vergonya en una proposta que busca transmetre un missatge de força i sinceritat. Funk, pop i R&B són els seus territoris preferits i han col·laborat amb Fundación Tony Manero, Lágrimas de Sangre i The Risas.

Microhomes és un trio barceloní dedicat al pop i integrat per Ignasi Cuadern (guitarra i veu), Joan Queralt (bateria i veu) i Oriol Roigé (baix, teclats i veu). Segur que, en la seva aparició a la Mercè, fan sonar Omissions, un tema que van crear durant el seu pas pel Sona9 i que adapta al llenguatge del pop un poema de Mireia Calafell.

Finalment, els guanyadors del Sona9 de l'any 2021, un projecte de cantautor amb banda en què un músic que va començar a tocar pels carrers de Londres, Dan Peralbo , i la seva formació, El Comboi (Albert Rams “ret”, Pol Villegas i Aleix Vilarrasa) aposten per un rock d'arrel independent. Espereu-vos un directe potent, agosarat i contundent i uns girs harmònics que sempre sorprenen. Segur que interpreten temes del seu tercer treball, Miris com t'ho miris, que presenten aquests dies en el marc de la gira Veus com t'ho beus.

Show moreShow less

List of points shown on the map

  Moll de Bosch i Alsina, 1

  Ciutat Vella

  el Barri Gòtic

  08039 Barcelona

  Other activities in the same space and day

  September 25th night

  Concert: Bones of Minerva dins del "BAM - Barcelona Acció Musical"
  Moll de la Fusta *Escenari Llobregat
  SUN 25 · 21:30 H
  Concert: "La URSS" dins del "BAM - Barcelona Acció Musical"
  Moll de la Fusta *Escenari Llobregat
  SUN 25 · 00:00 H
  Concert: “¥€$Si Perse” dins del "BAM - Barcelona Acció Musical"
  Moll de la Fusta *Escenari Llobregat
  SUN 25 · 02:00 H