Ballada de gegants modernistes

Adreça
Pg Gràcia, 80
Esdeveniment familiar
Dia/Hora
dg. 25 · 11:00
Veure tots els horaris
Inici

El passeig de Gràcia arriba als dos segles d’història i la Mercè ho celebrarà amb una gran festa el diumenge 25. Els gegants seran els primers a sortir del seu amagatall per repartir-se pel passeig i fer diverses ballades.

Fixeu-vos-hi bé. Les parelles participants són gegants noucentistes o modernistes, com els barcelonins i barcelonines que van viure ara fa 200 anys. Hi trobareu els Gegants Americanos de Sitges, nous de Torredembarra, nous d’Argentona, nous de Sallent, de la UAF de Valls, de Rubí i l’Antoni Gaudí de Riudoms però també hi trobareu figures de la ciutat com els Gegants de la Pedrera, els de Gràcia, la Crespinella, l'’Ocellaire de l'’Eixample i en Gaudiamus del Coll.

Però atenció! Aquí no hi haurà cap cercavila. La proposta és que sigui la ciutadania la que passegi per anar descobrint els gegants i gegantes participants, que aniran fent les seves danses davant d’edificis emblemàtics. Per fer-ho més fàcil, el grup d’animació Xarop de Canya iniciarà una desfilada a les 11.00 hores des del Palau Robert amb la idea de presentar els participants i convidar tothom a recórrer el passeig. Hi haurà diversos personatges vestits d’època i una banda molt animada.

Per molts anys, passeig de Gràcia!

Mostra'n mésMostra'n menys

Llista de punts que es mostren al mapa

  Pg Gràcia, 80

  Eixample

  la Dreta de l'Eixample

  08008 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  25 de setembre matí

  Jornada inclusiva de l'esport
  Passeig de Gràcia
  DG. 25 · 10:00 H
  Matí Bastoner
  Passeig de Gràcia
  DG. 25 · 11:00 H

  25 de setembre tarda

  Tabalada
  Passeig de Gràcia
  DG. 25 · 17:00 H
  Correfoc dels petits
  Passeig de Gràcia
  DG. 25 · 18:30 H
  Correfoc de la Mercè
  Passeig de Gràcia
  DG. 25 · 20:30 H