Com fer una reserva

A causa de les circumstàncies especials derivades de la covid-19, serà imprescindible reservar en línia per tal de poder participar de manera presencial en les activitats de la festa.

ABANS DE RESERVAR

 

 1. Podreu reservar a partir del:

  • 14 setembre: BAM i ACCIÓ CULTURA VIVA.
  • 15 setembre: MÚSICA MERCÈ.
  • 16 setembre: MERCÈ ARTS DE CARRER (MAC) i CULTURA POPULAR.
 2. Per a cada un dels dies podeu fer dues reserves com a màxim.

  • Una reserva per a dues persones com a màxim per a les activitats de música (Música Mercè, festival BAM i Acció Cultura Viva).
  • Una reserva per a tres persones com a màxim per a les activitats de Mercè Arts de Carrer o les de cultura popular.
 3. La gran majoria d’activitats es reserven per recinte i franja horària, és a dir, amb la mateixa reserva tindreu l’opció de veure més d’una proposta.

 4. Es prega que arribeu als recintes amb antelació. La reserva dona dret a accedir al recinte, però no garanteix seient reservat.

 5. Als concerts dels espais de la Plataforma Marina del Fòrum i l'Estadi Olímpic, les reserves són amb seient reservat i per a tots els concerts del dia. La reserva no validada a l’inici del segon concert queda anul·lada i pot ser reassignada.

EN EL MOMENT DE FER LA RESERVA AL WEB

 1. Heu de consultar la fitxa de l’activitat a la qual voleu assistir. Allà trobareu si aquesta activitat té reserva individual o si esteu fent la reserva per a una activitat agrupada (estan marcades amb aquest dibuix Activitat Agrupada). La reserva agrupada inclou diverses activitats que es realitzen en un mateix recinte i en una mateixa franja horària, que pot ser de matí, tarda o vespre.

  • Activitats agrupades: En clicar per fer la reserva, la pantalla us mostrarà les diferents franges horàries en què es realitza l’activitat escollida i s’informarà de la resta d’activitats que es duen a terme en cada una d’aquestes franges. Caldrà triar la franja desitjada, clicar sobre el botó “Reserva l’entrada” i emplenar el formulari corresponent.
  • Activitat individual: Si l’activitat no mostra la indicació d’activitat agrupada, la reserva que feu serà vàlida només per a l’activitat triada i en l’horari escollit. En aquest cas, també cal clicar sobre el botó “Reserva l’entrada” i emplenar el formulari corresponent.
 2. En tots els casos caldrà emplenar els camps del formulari de reserva. Se us demana una adreça de correu electrònic, on rebreu la confirmació de la reserva. El correu electrònic permet garantir la traçabilitat si s’activés el protocol per covid-19.

 3. La confirmació que rebreu per correu electrònic és la vostra entrada i la de les persones incorporades a la reserva. Cal que conserveu aquest correu i que porteu les entrades impreses o descarregades en format digital al telèfon mòbil.

 4. Els nens i nenes de més de 2 anys necessitaran reserva.

 5. Per accedir al recinte, les persones menors de 18 anys, si no van acompanyades del seu tutor o tutora legal, hauran de presentar una autorització d’aquest tutor o tutora i anar acompanyats d’una persona adulta.

 6. Recordeu que també podeu fer la reserva a través de l’app.

** Recordem que aquestes indicacions no són vàlides per a les reserves dels concerts de la Plataforma Marina del Fòrum i de l’Estadi Olímpic que són amb seient assignat, tal com s’ha explicat en el punt 5 de l’apartat anterior.

 

COM CANCEL·LAR LA RESERVA

Atès que la Mercè se celebra amb limitació d’aforaments i restricció de participació a causa de la covid-19, us demanem que sigueu corresponsables i feu un bon ús de l’entrada. Si heu fet la reserva i finalment no hi podeu assistir, us preguem que la cancel·leu seguint aquestes indicacions:

 • Des del correu de confirmació:  A la part inferior del correu apareix el text “Vols cancel·lar alguna de les teves entrades?”; si hi accediu, podreu cancel·lar una, dues o tres de les entrades reservades.
 • Si heu perdut el correu de confirmació: Haureu d’anar al web i clicar a la fitxa de l’activitat de la qual voleu retornar entrades. A la part superior dreta trobareu el text “Gestiona la teva reserva”. Quan hi cliqueu, se us demanarà el correu electrònic amb el qual vau fer la reserva i rebreu un nou correu de confirmació de la reserva. Des d’aquest nou correu la podreu cancel·lar com us hem explicat en el punt anterior.

SI PERDEU EL COMPROVANT DE LA RESERVA

Si heu perdut el comprovant de les reserves, el podreu recuperar accedint a la fitxa de l’espectacle que trobareu al web o l’app fent clic sobre l’opció “Recupera les entrades”.

INCIDÈNCIES

Si teniu una incidència i l’heu de comunicar, podeu enviar un correu a reservesicub@bcn.cat.