Carrusel de la Unitat Muntada i Exhibició de la Unitat Canina de la Guàrdia Urbana

La Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana i la Unitat Canina mostren les habilitats d’uns animals que ofereixen un servei  notable a la ciutadania.

Si us voleu sorprendre amb les habilitats dels cavalls i els gossos que formen part del cos de la Guàrdia Urbana, haureu de venir el diumenge 22 al recinte hípic de la Foixarda. Allà veureu agents de la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana i els  seus cavalls protagonitzant una exhibició eqüestre que es coneix com el “Carrusel de la Unitat Muntada”. Són cavalls especialment ben entrenats que, al so d’una sèrie de melodies clàssiques populars, poden seguir el ritme mentre fan exercicis d’un nivell tècnic elevat.

Quedeu-vos-hi un cop s’acabi l’exhibició perquè encara n’hi ha més. Els gossos de la Unitat Canina i el grup d’agents que hi treballa us oferiran una petita demostració de l’habilitat d’aquests “agents” animals. Quatre d’aquests gossos us ensenyaran tot el que saben fer i com ajuden els agents, als quals acompanyen en les seves tasques diàries. La Unitat Canina es va crear als anys setanta del segle XX i des d’aleshores ofereixen aquest tipus d’exhibicions

Carrusel de la Unitat Muntada i Exhibició de la Unitat Canina de la Guàrdia Urbana

Informació
Diumenge 22 Setembre
Horari
Dies Hores Preus
diumenge a les 11:30 h

Entrada Gratuïta