Concert 'Cadena 100' amb "Eivibonny", "Edurne", "Carlos Baute" i "Miquel Abras", dins de "Les Ràdios de la Mercè"


CADENA 100..

21 h Eivibonny (Catalunya; folk-rock)
Despertar l´infant interior de tots i totes portem a dins. És l´objectiu d´Eivibonny, un projecte de rock i folk que té com a referències bandes com ara Green Day i Mumford & Sons i que el 2018 passat va editar Cor valent el seu darrer llarga durada.

22.45 h Edurne (Madrid; pop-rock)
Cantant, model, presentadora... Aquesta artista que vam conèixer gràcies a Operación Triunfo és la demostració que els somnis es fan realitat. De petita es passava el dia al karaoke i, ara, ja ha tret sis discos, fa gires, protagonitza musicals i canta amb Carlos Baute una de les cançons de l´estiu, Demasiado tarde.

23.30 h Carlos Baute (Veneçuela; pop llatí)
Des de petit que és sobre els escenaris i té un talent fora mida, així que no és estrany que no deixi d´encadenar els èxits, de vendre discos i de col·laborar amb els artistes més coneguts: des de Marta Sánchez fins a Edurne. Aquest any, ha tret De amor y dolor, el disc número onze de la seva carrera.

1.30 h Miquel Abras (Catalunya; cançó)
Amb la gira "Fills del Mar Tour", el músic de La Bisbal ens transporta a un món d´emocions. Nostàlgia, amor, reivindicació i esperança en un concert en què no faltaran els clàssics de l´artista ni algun homenatge als músics que més admira.

Concert 'Cadena 100' amb

Informació
Divendres 20 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
divendres a les 21:00 h

Entrada Gratuïta

Eivibonny
a les 22:45 h Edurne
a les 23:30 h Carlos Baute
a les 01:30 h Miquel Abras