Concert "El Petit de Cal Eril: Energia fosca", dins de "Música Mercè"


El Petit de Cal Eril: Energia fosca (Catalunya; rock/pop/folk/indie).

El nou disc d´El Petit de Cal Eril, el projecte musical que impulsa Joan Pons, es diu "Energia fosca". Però, tot i el títol, el mateix artista considera que aquest treball és la seva creació més positiva. Aquí, el músic de la Segarra, autor d'una barreja personalíssima de folk, rock i psicodèlia (algú ha dit que fa pop metafísic), desmunta el so més complex del seu treball anterior (Triangular), apostant per uns temes lliures d'additaments, vuit creacions com "Sento", "Ets una idea" o "L'energia fosca", que combinen la llum i l'optimisme amb les atmosferes inquietants.

"Energia fosca", diu l'artista, "tu ets la llum de totes les coses". I és que el títol del treball fa referència a aquella energia present arreu de l'univers però que ningú no ha pogut mesurar mai, tot i ser l'única explicació per a l'expansió accelerada del cosmos. Com ella, les cançons del nou disc d'El Petit de Cal Eril travessen l'univers musical "per generar, al seu voltant, una força gravitacional imparable". Deixeu-vos atraure, doncs, per l'energia fosca que desprèn la galàxia Pons.

Artur Tort: teclats, Dani Comas: baix, Ildefons Alonso: bateria, Jordi Matas: guitarra de 12 cordes i teclats, Joan Pons: veu i guitarra.

Concert

Informació
Divendres 20 Setembre
Horari
Dies Hores Preus
divendres a les 01:30 h

Entrada Gratuïta