Concert "Ran Ran Ran: Ran de mar", dins de "Música Mercè"


Ran Ran Ran: Ran de mar (Catalunya; pop/folk/indie).

Ferran Baucells i Jordi Farreras van concebre, fa uns anys, una banda que feia unes cançons enigmàtiques amb les quals transitaven els terrenys dels sons americans i del folk afegint-hi notes electròniques. Després d´un primer disc homònim i de L'hereu, a finals de l'any passat van llançar "Ran de mar". Hi ha qui diu que marca un abans i un després en el so de la formació i que constitueix el moment més pop i lluminós en la trajectòria de la banda. Escolteu la psicodèlica Un darrer ball o homenatges a les petites derrotes quotidianes com "El palau dels déus".

El Poblenou és un dels territoris creatius per excel·lència de la Barcelona actual. No és estrany que Ran Ran Ran nasquessin aquí, a l´abric del col·lectiu sonor del Poblenou "Hi Jauh USB". I tampoc no és gens estrany que, ara, Ran Ran Ran lliuri el seu nou treball gràcies, en part, a la col·laboració d'Ultra-Local Records, que, més que una botiga de vinils, s'ha erigit de fa temps en una de les referències sonores més destacades del Poblenou indie i alternatiu.

Ferran Baucells: veu i guitarra, Jordi Farreras: percussions, Valentí Adell: guitarra elèctrica i baix, Martina Borrut: cors, melòdica i ipad.

Concert

Informació
Divendres 20 Setembre
Horari
Dies Hores Preus
divendres a les 23:45 h

Entrada Gratuïta