Concert "Tania Saleh: Beirut Windows", dins de "Música Mercè"


Tania Saleh: Beirut Windows (Líban; cançó contemporània)

Els sons contemporanis i la tradició àrab conflueixen en la música de Tania Saleh, una cantautora que és també artista visual i que promet ser una revelació per al públic barceloní. I és que ella rep la influència de la tradició per fer uns temes absolutament d'avui, en un recorregut que va de la cançó a l'electrònica. Ho comprovareu escoltant temes com "Beirut Windows", que forma part del darrer àlbum, Shwayit Souwar (Algunes imatges). En aquest disc explora la història íntima de l'univers femení àrab i el contraposa a una bogeria de guerres, odis i divisions.

Pareu atenció al missatge d'una artista que convida els habitants del món àrab a anar més enllà de la corrupció, l'extremisme religiós o la crisi i a unir-se al voltant de la bellesa i la riquesa que ha generat la seva cultura. D'aquí que hagi signat àlbums com Intersections, on creava tot de cançons contemporànies a partir de poemes tradicionals del món àrab.

Tania Saleh: veu, Mohammad Najem: Clarinet i flauta, Baptiste de Castets: Bateria, Marc Buronfosse: Baix, Ghasan Fendri: Guitarra elèctrica i clàssica, Youssef Zayed: Percussió/oud.

Concert

Informació
Divendres 20 Setembre
Horari
Dies Hores Preus
divendres a les 00:15 h

Entrada Gratuïta