Concerts 'Europa FM' amb "Suu", "Lildami", "Carlos Sadness", "Elefantes" i "Arnau Griso", dins de "Les Ràdios de la Mercè"


21 h Suu (Catalunya; pop-rock)
Va triomfar a les xarxes socials abans d´editar, aquest 2018 passat, Natural, un primer disc que ha estat tota una sorpresa. L´artista explora territoris musicals que van del reggae i la rumba al rock.

21.45 Lildami (Catalunya; rap-trap)
El trap en català de Damià Rodríguez va triomfar al Sona9 del 2017 i també al festival Cruïlla, on es van poder escoltar les cançons, amb lletres agudes, iròniques i sempre intel·ligents, del seu disc del 2019, un treball titulat Flors mentre visqui.

22.45 h Carlos Sadness (Barcelona; indie pop/ hip-hop)
Va començar a les xarxes i ara ja és un èxit internacional. Us parlem Carlos Sadness, un artista que bat rècords de vendes a països com Mèxic i que, amb el seu darrer treball, Diferentes tipos de luz, s´ha convertit en un imprescindible dels festivals més prestigiosos.

24 h Elefantes (Barcelona; indie pop-rock)
Amb un disc nou que han titulat La primera luz del día (2018), la mítica banda barcelonina liderada per Shuarma va tornar a l´escenari el 2013 després d´haver-se dissolt. I continuen oferint alegries als seus seguidors, ara, amb el pop dels setanta i el rock com a inspiració.

1.30 h Arnau Griso (Catalunya; pop)
Arnau Blanch i Eric Griso formen un duet que porta l´humor intel·ligent com a bandera i que no deixen de seduir espectadors i espectadores amb treballs com Revolución Bananera. Directes i frescos, són pura alegria i un dels grans descobriments que ens va deixar el 2018.

Concerts 'Europa FM' amb

Informació
Dissabte 21 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dissabte a les 21:00 h

Entrada Gratuïta

Suu
a les 21:45 h Lildami
a les 22:45 h Carlos Sadness
a les 00:00 h Elefantes
a les 01:30 h Arnau Griso