"Gregaris / Central del Circ", dins del "MAC Festival"

PATI D'ARMES

SOON Circus Company: Gregaris (Catalunya/Suècia)
Acrobàcies i bon humor van de bracet en aquesta proposta, interpretada per Nilas Kronlid i Manel Rosés, que s´endinsa en la cara més tendra i humana de l´esport. Coneixereu dos esportistes que escenifiquen l´amistat mentre miren de dominar les contradiccions en les quals els fa incórrer la seva naturalesa gregària. S´abraçaran amb tendresa i, un minut després, faran un crit carregat de testosterona en un viatge emocional que va de la col·laboració al conflicte sense parades intermèdies. Pareu atenció, que l´espectacle, protagonitzat per dos mestres de les acrobàcies, la bàscula i el pal, té la mirada externa de Joan Català, un dels grans de l´escena catalana del circ contemporani.

La Central del Circ: Sincronies (Catalunya)
Heu pensat mai en la quantitat d´hores d´assaig que hi ha al darrere d´un espectacle de circ? Quan el resultat de la feina d´un artista depèn de la precisió del gest i tot acaba sent una qüestió de tot o res, el fet de deixar d´entrenar ho posa tot en risc, incloses les emocions i, fins i tot, l´estabilitat mental. I si, ara que ha passat el pitjor moment del confinament, traiem de darrere l´escenari aquesta pràctica imprescindible per tal de compartir amb el públic el plaer de poder tornar a exercitar-se? Aquest espectacle se centra no només en la tècnica i el talent, sinó també en la humanitat dels intèrprets.

Cia. Murmuyo: ¿Quieres ser mi amigo? (Comunitat Valenciana)
El món és de tothom, un regal compartit i embolicat amb un gran llaç que ens uneix a tots i totes. Ho demostra el protagonista d´aquest espectacle (l´actor Christian Casanova), que, vestit de vermell i amb la cara emblanquinada, va buscant nous amics i còmplices que l´acompanyin per viure junts tota mena de situacions divertidíssimes. Un espectacle que és, en si mateix, tota una exaltació de l´amistat.


Informació
Des del Dissabte 26 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dissabte i diumenge de 17:15 h a 19:15 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia