"La Boia + Mireia Miracle", dins del "MAC Festival"

ESPAI SOTAPINTS / ESPAI PARABÒLIQUES

Companyia Robert Gobern: Majordoms i minyones del Palauet Albéniz (Catalunya)
Si els dies de festa major aneu a visitar el Palauet Albéniz, és possible que hàgiu de fer una miqueta de cua, però ja us diem que no us sabrà gens de greu, perquè tindreu una companyia especialment divertida, un equip de minyones i majordoms que són professionals amb molts recursos. Pararan la taula o muntaran un concert? Veniu-los a veure i ho sabreu.

La Boia Teatre: El viatge més bonic del món (Barcelona)
Tres taques de colors s´escapen del taller del pintor Joan. Volen conèixer el món i omplir-lo de vida. Viatgen per mar fins a la ciutat, deixant darrere seu un rastre de color i revolucionant-ho tot. Però el pintor les segueix de prop, perquè les necessita. Junts, finalment, aconseguiran crear El quadre més bonic del món. Aquest és, precisament, el títol del conte de Miquel Obiols que ha donat origen a aquest espectacle per a la canalla. Els titelles i el teatre visual aconsegueixen crear un món màgic on tots els nens i nenes es volen capbussar.

Mireia Miracle: Rojo (Comunitat de Madrid)
No patiu que, amb Mireia Miracle, fins i tot els comiats tristos són la cosa més divertida del món. I és que aquesta actriu, ballarina i clown nascuda a Madrid el 1985 està fent riure gent de tota mena ja fa una bona temporada amb aquest espectacle, que fins i tot li va valer, el 2018, un premi Zirkòlika a la millor artista emergent, entre altres guardons. Vermell és el vestit que porta el seu personatge i vermelles les línies que creua amb tota la innocència i la comicitat, interactuant amb el públic que la va a veure sense por ni complexos. En les circumstàncies actuals, haurà de mantenir una certa distància, així que us heu quedat sense petons ni abraçades en aquest viatge tendre, poètic i seductor cap als límits que ens imposen i els que nosaltres mateixos ens imposem. Això sí, el que segur que trobareu en aquest espectacle són emocions de les bones, d'aquelles que neixen quan els actors i actrius saben fer comèdia omplint-la d'humanitat. Un homenatge al pallasso contemporani que gairebé recorda els millors moments del cinema còmic mut.


Informació
Des del Dijous 24 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous, dissabte i diumenge de 16:15 h a 18:00 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia