Fira "Born Street Food"

Fitxa


"BORN StreetFood" és un festival gastronòmic únic a la ciutat de Barcelona, impulsat per l´associació Barcelona Born Gourmet on xefs i botiguers gourmet del barri del Born treuen les seves cuines a peu de carrer en una proposta gastronòmica oberta al públic. Graelles, cassoles, producte fresc i molt show cooking en la gran festa gastronòmica del Born. Cada mes de juny i setembre els xefs i botiguers gourmet del Born treuen les seves cuines a peu de carrer en un festival gastronòmic únic a la ciutat de Barcelona dedicat a la cuina de producte i pel que passen més de 15.000 persones en cada edició.

L'edició de setembre s'emmarca en les festes de la Mercè com una de les activitats més populars al Born dintre de les festes majors de Barcelona.

Un cop més la plaça Pla de Palau es tornarà a omplir de gastronomia i música amb la participació dels cuiners dels establiments que formen part de l´associació. Tres dies en el que la plaça de Pla de Palau es converteix en un gran mercat gastronòmic a l´aire lliure on els socis de "Barcelona Born Gourmet" cuinen en directe els seus millors plats.

Com cada any al "Born Street Food" no faltaran a la cita els grans clàssics del festival, com els increïbles arrossos de peix fresc de la Llotja de la Barceloneta del 1881 per Sagardi, les tapes creatives i de producte del Dani Rueda de Tapeo, els mítics tacos mexicans del xef Joan Bagur d´Oaxaca Cuina Mexicana, els millors de la ciutat segons diuen, la clàssica paella Parella del restaurant 7 Portes, la selecció de formatges d´Eva Vila de La Teca de Vila Viniteca, el pulled pork d´Oriol Rovira de PORK... boig per tu cuinat durant hores a la mateixa plaça, o la clàssica graella basca de vaca vella dels germans Viñaspre de Sagardi Cuiners Bascos, entre molts d´altres. Un altre clàssic que no pot faltar mail és la Confraria de Pescadors de Barcelona que durant tres dies surten de la llotja per portar-nos el seu peix blau acabat de pescar, directe de barca, per fregir-lo al moment al "BORN Street Food" amb el patró major Jose Manuel Juárez al capdavant.

Al "BORN Street Food" podràs provar alguns dels millors plats dels cuiners del Born, preparats al moment amb productes de temporada de la millor qualitat.


Informació
Des del Divendres 20 fins al Diumenge 22 Setembre
Horari
Dies Hores Preus
divendres i dissabte de 12:00 h a 24:00 h

Entrada Gratuïta

diumenge de 12:00 h a 22:00 h