"Emportats / Nothing de Nothing", dins del "MAC Festival"

RACÓ POÈTIC

Eddy Eighty: The Power of the 80's (Comunitat Valenciana)
Es fa dir Eddy, tot i que hi ha qui el coneix amb el nom de Gonzalo Santamaría, i és el fill d'un ensinistrador de foques i d'una cosidora. El seu somni? Omplir el món del circ amb música dels anys vuitanta. Fa de presentador del MAC però us transportarà en el temps quaranta anys enrere.

La Trócola Circ: Emportats (Comunitat Valenciana)
Acrobàcies, malabars, jocs escenogràfics... Aquest muntatge de circ contemporani per a tota la família té de tot i més. El firma una companyia d´Alacant que sempre aposta per la innovació i els nous llenguatges artístics. Aquí fusionen les acrobàcies, els malabars i la música en un muntatge ple de portes que s´obren, es tanquen i es desplacen, generant seqüències teatrals plenes d´humor i diversió. Això és un xou trepidant on els artistes corren, salten, canten i fan volar pilotes en uns jocs de malabars fascinadors. Tot, amb una música en directe, perfectament entrellaçada amb la trama. Acabareu picant de mans i ballant country. Circ i música per a tota la família

Slow Olou: Nothing de Nothing (Catalunya)
Dos dels grans pallassos del país, Toti Toronell i Pere Hosta, van decidir un dia del 2017 convertir en un de sol els seus universos artístics respectius i van crear aquesta companyia. Avui ens porten una mostra del seu humor absurd amb el no-res com a punt de partida. I és que ells no necessiten dir res de res per acabar dient-ho tot. Aquests dos artistes potser funcionen a poc a poc, com els cargols, però us ofereixen seguretat: la seguretat que passareu una molt bona estona i que tornareu a casa amb un somriure a la cara.


Informació
Des del Dissabte 26 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dissabte i diumenge d'11:45 h a 13:15 h i
de 17:45 h a 19:15 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia