Mercat d'stands i projeccions de curtmetratges a l'aire lliure, dins el programa del Festival 'Mecal Air 2019'


El "Mecal Air Barcelona" és un esdeveniment, d´entrada gratuïta, amb 11 anys de recorregut organitzat per l´Associació "Mecal" (encarregada també d´organitzar el "Mecal Pro" -Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona-, un festival amb més de 20 edicions) i consisteix en una selecció de sessions temàtiques de curtmetratges que es projectaran a l´aire lliure tots dissabtes des d´inicis de juliol fins a finals de setembre, acabant juntament amb les festes de "La Mercè".

Durant el "Mecal Air", es farà també un mercat temàtic, fruit de la col·laboració amb M"arkets de Barcelona", i estarà relacionat amb la temàtica de la sessió del dia. A més a més, comptem amb dos foodtrucks amb una oferta gastronòmica variada i completa.

Quan l´última llum dels dissabtes d´estiu s´amagi, s´iniciaran les projeccions de curtmetratges. Mecal Air, és una atractiva i original proposta per a començar el cap de setmana estival. Està adreçat al públic general de Barcelona, joves, amants del cinema i la cultura, així com a professionals de l´àmbit audiovisual. També s´adreça a turistes que visiten Barcelona durant els mesos d´estiu. Per aquesta raó, a més de subtitular en català, els curtmetratges també es subtitularan a l´anglès. La rica programació temàtica de "Mecal Air", promou valors d´igualtat de gènere, ecologia, i inclusió social.

Edat recomanada: a majors de 16 anys.


Informació
Dissabte 21 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dissabte de 12:00 h a 23:00 h

Entrada Gratuïta

Mercat i foodtrucks
de 21:00 h a 23:00 h Projecció curtmetratges