"El moviment emociona i Ruta A", dins del "MAC Festival"

Visites al Recinte Modernista de Sant Pau 

Tota la vida has sentit a parlar del Recinte Modernista de Sant Pau, però el coneixes de veritat? Ara tens l'oportunitat de gaudir d'una joia del modernisme, imprescindible, una mica abans dels espectacles del Mercè Arts de Carrer (MAC Festival) que s'ofereixen en aquest espai del districte d'Horta-Guinardó. Agafa aire... i respira modernisme durant una visita lliure prèvia a les activitats de la Mercè, que podràs fer amb l'ajut, si et cal, del personal d'informació que trobaràs als diversos espais. 

 

Jorge Albuerne / Los Moñekos: presentador (Oviedo)
Los Moñekos, una companyia entre la dansa i el teatre i entre l'humor i el surrealisme, s'alia amb Jorge Albuerne, de la companyia Vaques (recordeu el divertidíssim espectacle Ye Orbayu?) per presentar, amb tot l'ofici i tot l'humor, un bloc d'espectacles de dansa. Us posaran un somriure a la cara abans de veure les actuacions de tres companyies dedicades a les arts del moviment.

Nouvas: Djama (Comunitat Valenciana)
La música afrocubana del músic de l'Havana Kumar Sublevao, Afrosideral, és la base de les evolucions de Carlos Ojeda, Anna Asensio, Tina Martí, Miriam Salvador, Eva Rosinach, Aleix Guillaumet i Esther Calderón. Els veureu en escena amb una canya ben gruixuda a les mans. Hi pujaran i, des d'allà, s'ho miraran tot des d'una altra perspectiva, només per tornar a baixar i fer front a la por i la diferència entre individus. Una invitació feta dansa a buscar la connexió amb els altres i a escoltar en comunitat. És una coreografia de Kiko López amb coreografia de percussions corporals a càrrec d'Anna Llombart.

Lali Ayguadé: Underneath (Catalunya)
Tots necessitem una guia, alguna cosa o alguna persona qui seguir, qui admirar, que marqui un camí, sigui el correcte, o no. Quan ens manca el lideratge, ens sentim perduts, caiem a cada pas que fem. Però és en el moment de caure que les coses comencen a aclarir-se i trobem allò que desitjàvem. Aquesta peça, una coreografia creada i interpretada per Lisard Tranis i Lali Ayguadé sobre una música original de Miguel Marín Pavón, remet a la simplicitat de l'abstracte, als moments en què el moviment és la nostra força.

Yurdance: Ciclamen (Barcelona/Portugal)
Dues dones, interpretades per les ballarines Rita Noutel i Míriam Aguilera, posen en qüestió els límits dels seus cossos i, ballant en complicitat, descobreixen que la dificultat i els obstacles aparents poden esdevenir bellesa. La creació d'un col·lectiu de dansa integrada que vol fer-nos reflexionar i convidar-nos a trencar estereotips sobre la manera com veiem l'altre.

MBODJ: DJ set (Senegal/Barcelona) amb la intervenció de Fre3bodies
Maguette Dieng és el nom de naixement de MBODJ, una DJ i selectora barcelonina d'origen espanyol i senegalès. Ella lliga els ritmes africans amb la tecnologia més avançada i s'encarrega de difondre a la ciutat ritmes poc coneguts de caràcter alternatiu que van des de l’electrònica fins al grime, passant pel gqom, amb parada a l’afro-disco. Tothom a ballar!

In Motus Co.: Coma (extracte) (Barcelona / Països Baixos)
El coreògraf Diego Sinniger interpreta amb Shaquille George una música basada en la peça musical Coma, de Diego Donousio. El duet es pregunta amb el llenguatge de la dansa com és que ens esforcem tan poc a connectar amb les pròpies emocions. Ho fan durant un viatge a un món d'aspecte tribal que aparentment té poc a veure amb la vida quotidiana però que estableix un vincle amb la nostra essència, i mostra les coses que és urgent que descobrim i retrobem.

Informació
Dijous 24 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous

de 10:45 h a 13:45 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia