Taller de Circ "Penjat d'un fil", amb Ponten Pie, La Corcoles, Estampades i Cia. Bergamotto, dins del "MAC Festival"

Zona Fossat Santa Eulàlia - Espai Menuts

Ponten Pie, La Corcoles, Estampades i Cia. Bergamotto (Catalunya)

Majors de 6 anysAi, el circ de tota la vida... Impossible recuperar-lo, però, com a mínim, podem reviure aquella meravellosa estètica de les pistes i les carpes d´altres temps. Ho fa el Taller de circ, que enguany té un espai ampli i estable, una estètica pròpia, artistes reals amb molt de talent i moltíssimes probabilitats de divertir qualsevol que hi entri.

La Porta:
Sigueu benvinguts i benvingudes! Us ho desitgen els artistes des de la porta que us rebrà, una estructura de tres metres d´alçària on posa "La Mercè" en lletres vintage. Passeu, passeu, que aprendreu i riureu!

Pasquale Bergamotto: La carpa i l'obrador de somriures
Voleu que un clown us expliqui els seus millors secrets per fer riure la gent? Doncs en Pasquale està preparat. Dins la carpa i amb el públic al seu voltant us donarà totes les claus per ser... un bon pallasso!

Cia. Estampades: La gàbia oberta d'ocells
Una cúpula descoberta de sis metres d´alçària permetrà als més valents i somniadors provar les cordes, les teles i el trapezi. Qui vol aprendre a fer el ratpenat i penjar-se de cap per avall?

Caminant pel fil
Poseu a prova el vostre equilibri i la vostra fermesa i concentració caminant per un fil d´acer. No, no el posaran gaire alt de moment, així que respireu a fons i mireu endavant. Potser algun dia podreu fer com La Corcoles i ballar sobre el fil!

No estic tocat de l'ala
Voleu ser més alts que ningú caminant sobre unes xanques? Us agradaria caminar sobre una gran pilota? Heu provat mai a fer equilibris sobre uns grans rodets de fusta? En aquest espai podreu fer tot això i algunes coses més!

Taller de Circ

Informació
Des del Dissabte 21 fins al Diumenge 22 Setembre
Horari
Dies Hores Preus
dissabte i diumenge de 12:00 h a 20:00 h

Entrada Gratuïta