Trobada gastronòmica "El Brunch de la Boqueria"

El mercat de la Boqueria vol tenir presència activa en la festa de la Mercè i proposa una trobada gastronòmica de qualitat sota el format de ‘brunch’. És un Tastet popular a preus reduïts de productes del mercat cuinats pels restauradors de la Boqueria i els paradistes participants adreçada a tota la ciutadania i a tots els públics. Va reforçat amb activitats complementàries, de caràcter infantil i musical.

Es durà a terme el diumenge 22 de setembre, entre les 12 i les 19 h i s´ubicarà a la plaça de la Gardunya. Estarà format per un espai gastronòmic i un per a les activitats infantils. En el primer una vintena de comerciants i restauradors del mercat oferiran un màxim de tres tasts per parada i es completarà amb un espai de degustació amb música en format acústic. El segon el formarà una carpa que acollirà diverses activitats infantils que cobriran tota la durada de la cita gastronòmica. L´activitat és gratuïta, no s´ha de pagar per accedir-hi i, per tant, els tallers infantils i la sessió musical també són de franc.

Els onze establiments participants presenten una proposta d'una a tres tapes a un preu de 3€ per tapa. La cita gastronòmica es completa amb activitats infantils i musicals: de 12 a 14 h, les famílies amb infants podran participar a l’activitat ‘Artistes per un dia’, que consisteix a pintar en família sobre un mural gegant, i de 16.30 a 19 h, una ludoteca mòbil oferirà un racó de jocs per als més petits.

Igualment la zona de degustació estarà amenitzada per l’actuació del grup Jordi Sans & The Souls, que oferirà el seu jazz elegant al matí, entre les 12 i les 14 hores, i a la tarda, entre les 16.30 i les 19 h, hora de finalització de la festa.

Edat recomanada: a partir de 4 anys.

Observacions: Accés lliure, activitats familiars i públic en general. No és obligatòria la consumició de les tapes.

Activitats complementàries:

Infantils: tallers lúdics per als nens. De 12 a 19 h. 

Musicals: sessió DJ en format acústic. De 12 a 14 i de 16:30 a 19 h.

 


Informació
Diumenge 22 Setembre
Horari
Dies Hores Preus
diumenge de 12:00 h a 19:00 h

Entrada Gratuïta