Visita guiada a la Basílica de la Mercè


La parròquia de la Mercè i Riosta Barcelona et conviden a visitar un dels edificis més emblemàtics de la ciutat, la Basílica de la Mercè. Situat vora el mar des de principis del segle XIII, el primer convent de l´orde de la Mercè ha arribat als nostres dies convertit en un esplèndid edifici barroc. Visita el temple amb un número molt reduït de persones. El recorregut inclou els espais més emblemàtics del conjunt, com les naus i el cambril, però també aquells que normalment no estan oberts al públic, com la Capella del Descens, les tribunes i l´orgue. Visita la Mercè de la mà d´un guia especialitzat i redescobreix un dels símbols de la ciutat!

És necessari arribar 10 minuts abans de l'inici de l'activitat. Visita no adaptada, cal pujar escales.

A causa d'esdeveniments litúrgics, el recorregut de la visita pot variar. La basílica de Nostra Senyora de la Mercè és un espai de culte catalogat com a Bé Cultural d'Interès Local (BCIL). Es prega mantenir una actitud respectuosa envers l'edifici i els actes litúrgics que s'hi celebren.

1 única sessió! • 25 places • Es requereix reserva prèvia a través de https://www.riostabarcelona.com/espai/la-merce/ • Es poden fer reserves de màxim 4 persones. Quan el grup estigui ple, es comunicarà a la web de riostabarcelona.com i ja no es podran fer més reserves.

Entrades esgotades


Informació
Divendres 20 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
divendres a les 17:30 h

Entrada Gratuïta

Cal reserva prèvia