Museus i Programació

Dissabte, 18 de maig de 2024

Col·lecció de Carrosses Fúnebres

Mare de Déu de Port, 56-58. 08038 Barcelona

Tel.: 934 841 920 / 934 841 925

cbsa.cat/cementiris/cementiri-montjuic/colleccio/

PORTES OBERTES

Carrosses fúnebres, cotxes d’acompanyament i cotxes de motor amb tots els seus complements ornamentals i de funcionament. És l’única col·lecció d’aquestes característiques que es mostra públicament a Europa i permet conèixer l’evolució de les formes de vida i els rituals funeraris dels nostres avantpassats a Barcelona.

 

ACTIVITATS

De 19.00 a 1.00 h
Els mussols ocults. Seràs capaç de trobar-los?
Joc

Us proposem un joc que combina el món virtual amb el presencial. Una família de mussols s’amaga dins la visita 3D de l’espai de les carrosses fúnebres, però un dels germans ha decidit volar i traspassar al món real. Veniu a descobrir on s’amaga! Si els trobeu a tots, podreu participar en el sorteig d’una entrada doble per a la propera ruta nocturna pel cementiri.

 

20.00, 21.00, 22.00, 23.00 h
Visites guiades a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres
L’itinerari mostra cadascuna de les peces i fa entendre la vinculació que tenen amb l’evolució social de la ciutat. Hi descobrireu les històries que hi ha al darrere i els significats de les diferents simbologies. Una extensa documentació gràfica us permetrà endinsar-vos en la Barcelona de mitjan segle XVIII fins a mitjan segle XX.

Durada: 1 hora

Amb reserva prèvia

Jump to map end

Llista de punts que es mostren al mapa

    Jump to map start