Museus i Programació

Dissabte, 18 de maig de 2024

Fundació Antoni Tàpies

Aragó, 255. 08007 Barcelona

Tel.: 934 870 315

fundaciotapies.org

PORTES OBERTES

El museu ofereix portes obertes a la Fundació Antoni Tàpies. Els visitants podran gaudir de les exposicions “Tàpies. L’empremta del zen” i “Chiharu Shiota. Cadascú, un univers”, que formen part de les commemoracions de l’Any Tàpies, amb motiu del centenari de l’artista. La mostra “L’empremta del zen” se centra en l’interès d’Antoni Tàpies per l’obra d’alguns monjos japonesos dels segles XVIII i XIX que van ser transmissors dels ensenyaments del budisme zen, i explica com l’artista el va integrar en el seu llenguatge, i a la tradició occidental que li era pròpia.

 

ACTIVITATS

20.00, 22.00 i 23.00 h

Vistes comentades a les exposicions en curs 
Visita guiada

Visites guiades gratuïtes a les exposicions en curs: “Tàpies. L’empremta del zen” i “Chiharu Shiota. Cadascú, un univers”. Inscripcions segons ordre d'arribada al museu.

Durada: 45 minuts

 

21.00 h

En coixí d’herba 
Espectacle

Dins de la programació del festival Barcelona Poesia, el poeta Miquel Desclot recitarà una selecció dels poemes que s’inclouen en l’antologia poètica En coixí d’herba. Recull una extensa selecció de la lírica clàssica japonesa, des del segle IV fins a l’actualitat, amb haikús i tankes triats i versionats per Desclot. El recital poètic constarà de tres parts, i entre cadascuna hi haurà un interludi musical a càrrec del flautista shakuhashi Horacio Curti.

Durada: 1 hora

Jump to map end

Llista de punts que es mostren al mapa

    Jump to map start