Museus i Programació

Dissabte, 13 de maig de 2023

KBr Fundación MAPFRE

Av. Litoral, 30. 08005 Barcelona

Tel.: 932 723 180

kbr.fundacionmapfre.org

PORTES OBERTES

 

Ilse Bing

La dilatada trajectòria vital i artística d’Ilse Bing (1899-1998) ofereix un reflex interessant de les principals tendències culturals i vicissituds històriques del segle XX. A les seves fotografies, les propostes estètiques dels successius moviments i estils artístics es conjuguen amb una mirada singularment personal per la seva empremta humanista i la intensa però sòbriament expressada consciència social. Bing va ser una de les fotògrafes que va aconseguir un reconeixement del qual les dones havien estat excloses fins aleshores.

 

Anastasia Samoylova. Image Cities

El projecte Image Cities és un singular estudi visual de la integració entre la imatge fotogràfica i l’entorn urbà, construït en general a partir de la superposició de collages. El projecte, que va començar a Moscou i Nova York, s’ha pogut completar en altres ciutats com Amsterdam, París, Londres, Brussel·les, Tòquio, Madrid i Barcelona gràcies al KBr Photo Award, posat en marxa per Fundación MAPFRE. Samoylova és la guanyadora de la primera edició d’aquest premi.


 

ACTIVITATS

 

De 19.00 a 00.00 h
Mediació a les dues exposicions actuals del centre
Mediació cultural

La mediació cultural és un dels instruments més dinàmics i eficaços que les institucions museístiques utilitzem per facilitar als visitants una millor comprensió de les exposicions. En una breu explicació, l’equip de mediació compartirà amb els visitants interessats conceptes i informacions amb què podran aprofundir en l’apreciació i el gaudi de les obres exposades.

 

Jump to map end

Llista de punts que es mostren al mapa

    Jump to map start