Museus i Programació

Dissabte, 14 de maig de 2022

La Casa dels Entremesos

Pl. Beates, 2. 08003 Barcelona

Tel.: 932 683 531

www.lacasadelsentremesos.cat

EXPOSICIONS

Imatgeria festiva de Ciutat Vella”

Mostra dels gegants, les bèsties, els nans i els capgrossos d’aquest districte de la ciutat. Prop d’una cinquantena de figures reunides en un sol espai, on destaca el Seguici Popular de Barcelona.

 

Titelles de guant catalans. Vergés & Anglès”

Exposició permanent de diverses figures de titelles tradicionals catalans de finals del segle XIX i fins al segle XXI de diferents constructors, utilitzats per les famílies titellaires Vergés i Anglès. També hi ha fotografies, estris de titellaire i un teatrí amb un decorat de fusta inspirat en la ciutat de Girona.

 

Corpus a Barcelona”

Quan la primavera mostra la seva darrera lluna sobirana és quan arriba el Corpus a Barcelona. Fa set segles que la ciutat celebra una festa que va arribar a ser la més gran que mai es passejaria pels seus carrers. La mostra fa un repàs de la festa, la celebració i els actes característics de la ciutat.

 

ACTIVITAT

A les 20.00, 21.15 i 22.30 h

Visita teatralitzada a la Casa dels Entremesos

Veniu i coneixereu els éssers fantàstics que hi viuen: els senyors més alts, els nans més entremaliats i les bèsties més majestuoses i ferotges de la ciutat. Passejareu pels diferents racons d'aquesta casa tan singular, situada al cor de Barcelona, i us sorprendreu i divertireu amb contes i llegendes provinents del bagul inacabable de la cultura popular d'arrel tradicional.

Cal fer reserva prèvia a lacasadelsentremesos.cat

 

COM S’HI ARRIBA

Metro: L1 (Urquinaona) i L4 (Urquinaona i Jaume I).

Bus: 47, 120, V15, V17, N8 i N28.

FGC: Catalunya.

Renfe: Pl. Catalunya i Arc de Triomf.

Bicing: estacions d’av. Catedral i av. Francesc Cambó.

Llista de punts que es mostren al mapa