Museus i Programació

Dissabte, 14 de maig de 2022

La Virreina - Centre de la Imatge

Palau de la Virreina. La Rambla, 99. 08002 Barcelona

Tel.: 933 161 000

barcelona.cat/lavirreina

EXPOSICIONS

Marguerite Duras”

Aquesta exposició és la primera dedicada a Marguerite Duras a l’Estat espanyol i l’única retrospectiva de caràcter museogràfic que, fins avui i en l’àmbit internacional, recorre el conjunt de la seva obra literària, fílmica i televisiva.

 

Oriol Vilapuig. Imatges buides”

En l’obra d’Oriol Vilapuig (Sabadell, 1964) les imatges no són matèria o vocabulari artístic, sinó una mena de poesia, és a dir, un detonant que produeix sentit i convida a considerar tant la posició de l’artista com el parer dels qui s’hi aproximen.

 

Ángela Bonadies & Juan José Olavarría. A les entranyes de la bèstia”

En la recerca somiada d’una resposta al caos que domina la vida a la República Bolivariana Socialista del segle XXI, Bonadies i Olavarría ens condueixen a una aventura a través de les entranyes de la bèstia jeràrquica i criminal: el “cabdill”.

 

Latif Al-Ani. Bagdad: un lloc modern (1958-1978)”

En el doble alliberament de l’Iraq del poder colonial i del jou de la religió després de la Segona Guerra Mundial, aquest fotògraf va tenir un paper decisiu retratant els ràpids canvis urbans i socials, que Saddam Hussein i el bombardeig de Bagdad del 2003 van fer callar definitivament.

 

COM S’HI ARRIBA

Metro: L3 (Liceu).

Bus: 14, 59 i 91.

FGC: Catalunya.

Renfe: Pl. Catalunya.

Bicing: estacions 55 (la Rambla, 80) i 480 (Floristes de la Rambla).

Llista de punts que es mostren al mapa