Museus i Programació

Dissabte, 13 de maig de 2023

La Virreina - Centre de la Imatge

Palau de la Virreina. La Rambla, 99. 08002 Barcelona

Tel.: 933 161 000

barcelona.cat/lavirreina

PORTES OBERTES

Permanent Red. John Berger

La mostra incideix en el caràcter polític de la trajectòria de Berger i en les seves col·laboracions amb fotògrafs com Jean Mohr, cineastes com Mike Dibb i Alain Tanner, dramaturgs com Simon McBurney o poetes com Mahmud Darwix. S’hi exhibeixen dibuixos i materials documentals museogràficament inèdits, cedits pels hereus de l’escriptor anglès.

 

La ciutat en disputa. Experiments col·lectius entorn de l’habitatge social al sud d’Europa (1949-1976)

Des de la reconstrucció neorealista de la Itàlia de postguerra, passant pels poblats dirigits a Espanya fins a l’experiència del SAAL a Portugal, aquesta exposició presenta una revisió de l’habitatge social que interpel·la les maneres en què s’entrecreuen l’arquitectura i la conflictivitat social.

 

Inmaculada Salinas. Veus al bosc

Els projectes d’Inmaculada Salinas (Guadalcanal, 1967) defugen l’especialització; no estableixen distincions entre obres produïdes i reproduïdes, entre dibuixos, textos, formes i idees, i sobretot fan temptatives orientades a despertar l’escena artística contemporània de la nostàlgia formal en què s’ha instal·lat.

 

ACTIVITATS

20.00 h

Visita guiada a “Permanent Red. John Berger” amb Valentín Roma
Visita guiada

Visita guiada a l’exposició “Permanent Red. John Berger” amb el comissari de la mostra, Valentín Roma.

Es requereix reserva prèvia.

Durada: 1 hora

 

*Concilia Cultura. Servei de cangur per visitar La Virreina Centre de la Imatge

Durant la Nit dels Museus les persones amb nenes i nens a càrrec que visitin La Virreina Centre de la Imatge poden comptar amb un servei gratuït de cangur per a la cura dels seus infants. El servei està disponible a l’Espai LAB (La Virreina, la Rambla, 99). L'horari del servei és de 18.00 a 21.00 hores (màxim d’1 hora per infant). Per a infants de 0 a 12 anys. Els infants de menys de 4 anys hauran de romandre dins de l'espai acompanyats d’una persona legalment responsable.  L’espai lúdic i de cura està dinamitzat per monitors i monitores de lleure i disposa de mobiliari i material lúdic adequat per a infants.
 
Aforament limitat. En el marc de la prova pilot del projecte Concilia Cultura per conciliar la vida personal amb l'assistència a activitats culturals.

 

COM S’HI ARRIBA

Metro: L3 (Liceu).

Bus: 14, 59 i 91.

FGC: Catalunya.

Renfe: Pl. Catalunya.

Bicing: estacions 55 (la Rambla, 80) i 480 (Floristes de la Rambla).

Jump to map end

Llista de punts que es mostren al mapa

    Jump to map start