Museus i Programació

Dissabte, 14 de maig de 2022

Museu Can Framis. Fundació Vila Casas

Roc Boronat, 116-126. 08018 Barcelona

Tel.: 933 208 736

www.fundaciovilacasas.com

EXPOSICIONS

Monòleg, diàleg i concepte”

La col·lecció permanent de pintura catalana contemporània de la Fundació Vila Casas ens situa al davant de qüestions tals com la convivència de diferents autors o d’un mateix autor amb si mateix i els seus diferents moments creatius. ¿Com s’esdevé el diàleg entre les diferents disciplines i llenguatges creatius que coexisteixen a l’actualitat?

 

Fora de camp. Isidre Manils”

L’exposició aborda diferents aspectes de la trajectòria d’Isidre Manils (Mollet, 1948) entrellaçant punts de trobada entre els diferents suports presents en la seva pintura. El seu compromís amb aquest art, combinat amb un mètode de treball exhaustiu fan de la seva obra una de les més reeixides i singulars del país.

 

ACTIVITATS

A les 19.00 h

A la plaça del museu, actuació participativa d’Hasu Art

Una persona triada a l’atzar farà la primera pinzellada d’una pintura de gran format que s’iniciarà i acabarà durant la Nit.

 

 

A les 20.00 h

A la plaça de Can Framis, taller d’escultures de paper amb Seylan Kandak

Les escultures efímeres que l’artista compon a partir de fulles de paper s’immortalitzen a través de la fotografia. El públic podrà aportar la seva pròpia escultura efímera de paper.

 

A les 21.00 h

Als jardins, instal·lació Bodegones interactivos de Daniel Yacubovich

Una llarga tela traçarà un camí que mutarà indefinidament amb la col·laboració del públic. Per interactuar amb la instal·lació, cal que els participants duguin un objecte quotidià o aliment.

 

Les tres instal·lacions romandran obertes tota la Nit, però serà en l’horari assenyalat quan es demanarà la participació del públic.

 

COM S’HI ARRIBA

Metro: L1 (Glòries) i L4 (Llacuna).

Bus: 6, 7, 136, 192, B20, B25, H12 i H14.

Tram: Ca l’Aranyó.

Bicing: estacions de Roc Boronat, 134; Sancho de Ávila, 170; Bolívia, 76, i Llacuna, 86.

Llista de punts que es mostren al mapa