Museus i Programació

Dissabte, 14 de maig de 2022

Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Jardí Botànic

Dr. Font i Quer, 2. 08038 Barcelona

Tel.: 932 564 160

museuciencies.cat/

EXPOSICIONS

Totes les mediterrànies del món”

Les granotes de l’estany us donaran la benvinguda a un recorregut per alguns espais singulars del Jardí. Gaudiu d’unes fantàstiques vistes sobre la ciutat mentre passegeu per camins que us conduiran fins l’Institut Botànic.

Més que abelles. Pol·linitzadors i flors, la vida en joc”

El declivi dels pol·linitzadors en tots els continents posa en risc la sostenibilitat de l’agricultura i el subministrament d’aliments. L’exposició dona a conèixer el paper essencial dels pol·linitzadors, en especial, de les abelles silvestres, per garantir la supervivència de la majoria de plantes del planeta Terra.

El Gabinet Salvador”

Els Salvador van ser una nissaga d’apotecaris i naturalistes barcelonins que, de començaments del segle XVII a mitjan segle XIX, van aplegar una biblioteca i unes col·leccions científiques de gran valor, actualment conservades a l’Institut Botànic de Barcelona.

 

ACTIVITATS

Diversos horaris

Visites guiades

Descobriu els secrets del Jardí amb diferents recorreguts guiats per l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona.

Durada: uns 30 min

 

De 21.30 a 24.30 h

A la plaça Polivalent, Som aigua (Liquid Lightshow)

Experiència audiovisual envoltant que inclou projeccions de líquids a partir de retroprojectors, vidres de rellotge i microscopis, així com música electrònica d’origen orgànic.

Durada: 3 h

 

COM S’HI ARRIBA

Metro: L1 i L3 (Espanya).

Bus: 13 (fins Viver Tres Pins + 5-10 min a peu), 150 (fins av. Estadi Olímpic + 5-10 min a peu).

Llista de punts que es mostren al mapa