Museus iprogramació

Dissabte 15 de maig de 2021

Reserva d’entrades

CaixaForum – Barcelona

Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
08038 Barcelona
Tel. 934 768 600
www.caixaforum.org

Visita lliure a l’antiga fàbrica tèxtil Casaramona, obra de Josep Puig i Cadafalch, i seu del CaixaForum. Exemple destacat de l’arquitectura modernista industrial catalana del segle XX.
EXPOSICIONS:

“El somni americà. Del pop a l’actualitat”

L’art gràfic que va fer eclosió el 1960 als EUA proporciona una visió fresca i diversa dels artistes respecte dels diferents períodes de profunds canvis socials i polítics que s’han viscut i encara es viuen als Estats Units. Amb peces d’obra gràfica d’Andy Warhol, Jasper Johns o Robert Rauschenberg.

“YWY. Visions”

Els nous treballs de Pedro Neves Marques amb l’actriu i activista Zahy Guajajara, on interpreta una androide indígena anomenada YWY. L’exposició reuneix pel·lícules, entrevistes, intercanvis, imatges i altres elements conceptualitzats per altres autors al voltant del personatge, que contribueixen a expandir el seu món.

“Symphony”

Experiència immersiva audiovisual única, gràcies a la tecnologia de realitat virtual. Un viatge a través de les emocions i la música guiat pel director d’orquestra Gustavo Dudamel i la Mahler Chamber Orchestra.

Durada: 45 min. A partir de 8 anys.

ACTIVITATS:

De 17.00 a 20.00 h

Taller familiar Oh, pintura!

En què ens podem inspirar avui dia per pintar? En les canonades d’una fàbrica, una xarxa d’autopistes, un circuit elèctric o un microxip? Ens endinsarem en el món fascinant de les connexions i els laberints de color, explorant, amb la pintura de sempre, les noves formes de la contemporaneïtat.

Durada: 45 min. A partir de 6 anys.

A les 18.00 i a les 19.00 h

Microconcert de Nerea Bassart Trio

Nerea Bassart Trio és un grup de funk i soul amb temes majoritàriament en català, format per la cantant Nerea Bassart, el baixista Xavi Pomar i el guitarrista Pau Josa.

Durada: 30 min

COM S’HI ACCEDEIX:

Cal fer reserva prèvia a www.caixaforum.org

Les entrades per al concert es podran recollir a les taquilles el mateix dissabte 15 de maig a partir de les 16.00 h.

COM S’HI ARRIBA:

Metro: L1, L3 i L8 (Espanya).
Bus: 13, 23 i 150.
FGC: Espanya.
Bicing: estació 368 (gran via de les Corts Catalanes).

s'està carregant el mapa - espereu...

CAIXAFORUM 41.371294, 2.149560 CaixaForum 08038 Barcelona http://www.caixaforum.es