Museus iprogramació

Dissabte 15 de maig de 2021

Reserva d’entrades

Castell de Montjuïc

Ctra. Montjuïc, 66
08038 Barcelona
Tel.932 564 440
barcelona.cat/castelldemontjuic

Visita lliure al Castell de Montjuïc i al Centre d’Interpretació.

EXPOSICIONS:

“La Línia de la Costa de Barcelona”

L’evolució del litoral barceloní ha anat canviant segons la relació de les persones amb el litoral. Recorrem aquest procés des de la seva formació fins a l’etapa actual, marcada per la construcció i l’adaptació als interessos dels humans.

“Postals sonores de Barcelona”

Una experiència immersiva a través de l’oïda, a partir de sis postals que evoquen sis llocs representatius de la ciutat. Aquesta instal·lació posa a prova els sentits del visitant, que experimenta i viu fragments de Barcelona més enllà de la mirada.

ACTIVITATS:

De 18.15 a 20.15 h

Visita guiada

Recorregut pels espais a l’aire lliure del castell en companyia d’una educadora que us parlarà sobre històries viscudes al lloc per diferents protagonistes al llarg del temps. Inclou els baluards, el pati d’armes, l’hornabec o els calabossos i els seus grafits.

Cada 15 min. Durada: 45 min

De 18.30 a 20.30 h

Al pati d’armes, espectacle de dansa Carn, cendra i somni

Liant la Troca diuen del seu espectacle: “És un territori de la memòria on conviuen la història i els retrats imaginaris, mentre un home compta passos el fum esdevé llum. Podrem escoltar en silenci la veu sense dents que ens mossega a tots i prendrem alè allà on les armes escopien foc”.

Cada hora. Durada: 30 min

COM S’HI ACCEDEIX:

Cal fer reserva prèvia per a les activitats aquí.

COM S’HI ARRIBA:

Metro: L3 + Telefèric de Montjuïc.
Bus: 150.

s'està carregant el mapa - espereu...

CASTELL DE MONTJUÏC 41.363822, 2.167150 Castell de Montjuïc Ctra. de Montjuïc, 66 08038 Barcelona barcelona.cat/castelldemontjuic/ca