Museus iprogramació

Dissabte 15 de maig de 2021

Reserva d’entrades

CosmoCaixa

Isaac Newton, 26
08022 Barcelona
Tel. 932 126 050
CosmoCaixa.org

EXPOSICIONS:

“Sala Univers”

L’exposició permanent de CosmoCaixa us descobreix el cosmos i la seva evolució, des del big bang fins ara amb un recorregut interactiu que es remunta a la creació del cosmos, recorre l’evolució de les espècies i penetra en les profunditats del cervell humà.

“Bosc inundat”

Travesseu la selva amazònica a CosmoCaixa. Submergiu-vos en aquest ecosistema on habita el 50% de la biodiversitat del planeta. En aquest tros de selva tropical de mil metres quadrats descobrireu algunes de les espècies més representatives de l’Amazones: caimans, formigues, boes, peixos, ocells tropicals i plantes.

“Mur geològic”

Què són els processos geològics? Quin és l’efecte de l’erosió, sedimentació o vulcanisme? Descobriu-ho al Mur geològic. Està format per set grans peces reals originades per processos geològics diferents, que han contribuït a modelar l’estructura del planeta.

“Print3D. Reimprimir la realitat”

La revolució de la impressió 3D ja és aquí! Descobriu fins a quin punt aquesta tecnologia està transformant el nostre dia a dia. Anem al futur? A Print3D s’exposen més de trenta peces impreses en 3D, acompanyades d’elements audiovisuals i interactius. Imagineu les oportunitats que ofereix aquesta nova forma de fabricació?

ACTIVITATS:

De 18.00 a 20.00 h

Al Planetari, El cel d’avui

Ens apropem a les estrelles i planetes que podrien contemplar-se després del capvespre des de Barcelona si els llums no ens ho impedissin. També parlarem dels objectes celestes, les efemèrides i les constel·lacions que podem veure de nit.

Cada hora. Durada: 20 min

De 18.00 a 20.00 h

Taller Sota pressió

Per què quan pugem una muntanya notem pressió a l’orella? En aquest taller demostratiu mirarem de comprendre què és la pressió atmosfèrica i com els seus efectes permeten respondre aquesta i altres preguntes.

Cada hora. Durada: 30 min

COM S’HI ACCEDEIX:

Cal fer reserva prèvia aquí.

COM S’HI ARRIBA:

Bus: 123, 196, H2, H4, V13, V15, V17 i V19.
FGC: Av. Tibidabo.

s'està carregant el mapa - espereu...

COSMOCAIXA 41.413002, 2.131460 CosmoCaixa Isaac Newton, 26 08022 Barcelona www.cosmocaixa.com