Museus iprogramació

Dissabte 18 de maig de 2019
Entrada lliure de 19 h a 1 h

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Parc del Fòrum. Pl. Leonardo da Vinci, 4 i 5.
08019 Barcelona.
Tel. 93 256 60 02
museuciencies.cat

EXPOSICIÓ:

“Planeta vida”
Exposició on s’interpreta la Terra actual com a resultat de la interacció entre l’ambient químic i físic del planeta i els éssers vius. Els rius, les muntanyes i els oceans estan íntimament relacionats amb els organismes que hi viuen i tots junts formen un ecosistema global que actua regulant les condicions del planeta.

“Som natura”
Recorregut dividit en set àmbits amb l’objectiu que les persones surtin de l’exposició commogudes per la bellesa i la sensació de benestar que aporta la natura. Que entenguin el que integra el concepte biodiversitat, sentint-se’n part, i que surtin convençudes que cal adoptar una actitud de compromís i actuar per aturar la pèrdua de biodiversitat, així com invertir esforços a restaurar els sistemes ecològics que s’han malmès. Alhora, pretén transmetre que aquestes accions són indispensables per garantir la cobertura de les necessitats bàsiques, la salut i el benestar de les persones.

ACTIVITAT:

De 19 a 1 h
Estrena’t al Museu. Cultura de km 0
Música, ball i dansa… Les instal·lacions del museu s’obren als veïns i les veïnes i esdevenen un espai de creació i festivitat dels col·lectius de l’entorn. Hi participen diverses entitats artístiques i culturals del districte de Sant Martí.

COM S’HI ARRIBA:

Metro: L4 (Maresme – Fòrum).
Bus: 7, 36, 43, 99, B20, B23, H16 i bus turístic (ruta verda).
Tram: T4 (Fòrum).
Bicing: estacions 158 (rbla. Prim) i 160 (av. Eduard Maristany, 1).

s'està carregant el mapa - espereu...

MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS DE BARCELONA 41.410904, 2.220845 Museu de Ciències Naturals de Barcelona parc del forum pl leonardo da vinci 4 i 5 08019 Barcelona. https://museuciencies.cat