Museus iprogramació

Dissabte 18 de maig de 2019
Entrada lliure de 19 h a 1 h

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Parc del Fòrum. Pl. Leonardo da Vinci, 4 i 5.
08019 Barcelona.
Tel. 93 256 60 02
museuciencies.cat

EXPOSICIONS:

“Planeta Vida”
Exposició on s’interpreta la Terra actual com a resultat de la interacció entre l’ambient químic i físic del planeta i els éssers vius. Els rius, les muntanyes i els oceans estan íntimament relacionats amb els organismes que hi viuen i tots junts formen un ecosistema global que actua regulant les condicions del planeta. L’eix vertebrador de la mostra és aquesta visió de conjunt, que integra totes les disciplines de les ciències naturals.

“El Terrat Viu”
El Museu creix amb la coberta verda pública més gran de la ciutat. Es tracta d’un nou espai verd experimental de 7.100 m2 que ens permet conèixer quines espècies són més adients per a cobertes i terrats sostenibles a Barcelona. Consta de tres prats i tres llacunes silvestres adaptades al clima mediterrani.

“Micos. Una història de primats”
Des dels grans goril·les fins als diminuts lèmurs ratolí, tots som primats. Descobriu el nostre parentiu amb els altres primats i esbrineu com les diferents espècies s’han adaptat a sobreviure en una gran diversitat d’hàbitats. Com mengen, es mouen, es comuniquen i sobreviuen els primats en un entorn en canvi constant en un risc d’extinció creixent.

Outbreak: epidèmies en un món connectat”
Per comprendre el problema actual des d’una perspectiva històrica i dins del marc global de pandèmies. Descobriu els factors humans, animals i ambientals que contribueixen als brots epidèmics (outbreaks) en un món globalitzat i connectat, on els agents infecciosos es mouen lliurement, amb un impacte potencial en la salut humana i en la sanitat animal, així com en l’economia.

COM S’HI ACCEDEIX:

Per tal de garantir la seguretat durant la visita, s’han aplicat mesures seguint les recomanacions sanitàries.

COM S’HI ARRIBA:

Metro: L4 (Maresme-Fòrum).
Bus: 7, B20 i H16.
Tram: T4 (Maresme-Fòrum).
Bicing: Estacions 160 (av. Eduard Maristany, 1) i Fòrum.

s'està carregant el mapa - espereu...

MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS DE BARCELONA 41.410904, 2.220845 Museu de Ciències Naturals de Barcelona parc del forum pl leonardo da vinci 4 i 5 08019 Barcelona. https://museuciencies.cat