Museus iprogramació

Dissabte 15 de maig de 2021

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Parc del Fòrum.
Pl. Leonardo da Vinci, 4 i 5.
08019 Barcelona.
Tel. 932 566 002
museuciencies.cat

EXPOSICIONS:

“Planeta Vida”

L’exposició proposa fer un viatge a través de l’evolució conjunta de la Terra i la vida i fa un retrat de la diversitat de la natura amb l’objectiu d’estimular la curiositat i sorprendre amb una visió del món natural que trenca els esquemes clàssics.

“Illa Salvador”

Rèplica fidedigna del Gabinet de curiositats de la família Salvador, nissaga d’apotecaris que al llarg de tres generacions (1616-1761) van construir una xarxa internacional d’intercanvi de peces i informació científica del món natural. S’hi recrea el mobiliari i la biblioteca d’aquests gabinets on s’acumulaven objectes reunits per la serva raresa o exotisme.

“Terrat Viu”

La primera coberta verda silvestre de la ciutat. Un espai de 7.100 m2 on es pot observar quina és flora mediterrània que podem trobar a qualsevol indret del litoral i alhora gaudir de les fantàstiques vistes de l’àrea del Fòrum.

“(In)-Visibles i (O)-Cultes”

Transitem per les vides de 24 dones privades de reconeixement científic pels seus descobriments, dins una història de la ciència on l’home ha estat el protagonista, relegades a un paper secundari o menor i sotmeses per raó de gènere a sostres no de vidre, sinó de ciment.

COM S’HI ACCEDEIX:

Per tal de garantir la seguretat durant la visita, s’han aplicat mesures seguint les recomanacions sanitàries.

COM S’HI ARRIBA:

Metro: L4 (Maresme-Fòrum).
Bus: 7, B20 i H16.
Tram: Maresme-Fòrum.
Bicing: Estacions 160 (av. Eduard Maristany) i 1 (Fòrum).

s'està carregant el mapa - espereu...

MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS DE BARCELONA 41.410904, 2.220845 Museu de Ciències Naturals de Barcelona parc del forum pl leonardo da vinci 4 i 5 08019 Barcelona. https://museuciencies.cat