Museus iprogramació

Dissabte 15 de maig de 2021

Reserva d’entrades

Museu de la Música

L’Auditori.
Lepant, 150
08013 Barcelona
Tel. 93 256 36 50
barcelona.cat/museumusica

EXPOSICIONS:

Exposició permanent

Us proposem un viatge amè i participatiu pels mons de la música —la història i les cultures— a través de més de cinc-cents instruments, i d’escoltar i d’interactuar sonorament. Destaquem les col·leccions de guitarres i de teclats històrics i la sala dedicada als músics catalans.

“100 anys de l’Orquestra Pau Casals. Excel·lència musical i compromís social”

Entre el 1920 i el 1936, l’Orquestra Pau Casals va dur a Catalunya els grans compositors, directors i solistes europeus. Aquest projecte excepcional, iniciativa personal de Pau Casals, va permetre disposar d’una formació simfònica excel·lent, reconeguda internacionalment, i va situar Barcelona a l’avantguarda de la música simfònica i dels compositors contemporanis.

“Música i natura a l’illa de Nova Guinea”

Una immersió en el paisatge sonor de la tercera illa més gran del món que explora la relació entre música, societat i entorn. Amb una selecció de tambors, trompetes, flautes i altres instruments tradicionals antics que sonen gràcies als enregistraments de l’Institut d’Estudis de Papua Nova Guinea de Port Moresby.

“Els músics de l’Orquestra Pau Casals”

Gràcies a la complicitat de familiars, a la documentació que se’n conserva i a la recerca d’investigadors hem identificat uns quants dels més de 180 músics que van formar part de l’Orquestra Pau Casals, però molts d’ells encara ens són desconeguts… ens ajudaríeu a identificar-los?

ACTIVITATS:

De 18.00 a 20.00 h

Taller interactiu cinètic Dirigeix l’Orquestra, dirigeix la Banda

Voleu dirigir l’OBC i la Banda Municipal de Barcelona? Ara, amb el vostre gest i a temps real, viureu les sensacions pròpies de la direcció orquestral.

Cada hora.

A les 18.30, 19.15 i 20.00 h

Microconcert La marimba chipaneca

Experimentació i fusió amb la percussionista Núria Andorrà a partir de la música popular mexicana i del llenguatge personal de l’artista.

Durada: 20 min

COM S’HI ACCEDEIX :

Cal fer reserva prèvia aquí.

COM S’HI ARRIBA:

Metro: L1 (Marina o Glòries) i L2 (Monumental).
Bus: 6, 7, 54, 62, 92, H12 i V21.
Tram: Auditori – Teatre Nacional.
Renfe: Clot i Arc de Triomf.
Bicing: estacions d’av. Meridiana-Padilla; Ribes-Padilla i Ribes-Marina.

s'està carregant el mapa - espereu...

MUSEU DE LA MÚSICA 41.398670, 2.185274 Museu de la Música L’Auditori. Lepant, 150 08013 Barcelona www.museumusica.bcn.cat