Museus iprogramació

Dissabte 18 de maig de 2019
Entrada lliure de 19 h a 1 h

Museu Etnològic i de Cultures del Món – seu Parc Montjuïc

Pg. Santa Madrona, 16
08038 Barcelona
Tel. 93 256 23 00
barcelona.cat/museu-etnologic-culturesmon

Visita lliure a la reserva visitable on es conserven tota mena de peces d’orígens i procedències diverses i, pel fet de ser part de la col·lecció inventariada, es consideren patrimoni etnològic. Les diverses formes de vida produeixen objectes. De la mateixa manera que els humans construïm objectes, també formem identitats. Gràcies a l’ús d’aquests objectes, els individus ens relacionem amb uns col·lectius concrets i ens distingim d’altres, configurant les nostres pròpies identitats.
EXPOSICIONS:

“Sentir el patrimoni”
És una exposició concebuda amb la finalitat d’explicar com funciona l’antropologia com a disciplina científica. Explica el valor dels objectes que amaguen històries i són aquestes les que els converteixen en tresors de museu.

“Les cares de Barcelona”
Aquesta exposició convida a mirar la ciutat de Barcelona amb una mirada nova cada dia perquè l’exposició canvia contínuament, com ho fa la ciutat i la vida de qualsevol grup humà, amb aportacions ciutadanes objecte d’un debat social al qual l’exposició convida a participar. Aquesta nit, l’exposició mostra la “primera transformació” que s’estableix en quatre nous àmbits: Microbarcelones, BCN Selfies!, BCN Bodes! i BCN Vestigis!

COM S’HI ARRIBA:

Metro: L1 (Espanya) i L3 (Poble Sec). Funicular de Montjuïc, des de l’estació de metro Paral·lel (L2 i L3).
Bus: 55.
Bicing: estació d’av. Rius i Taulet, 4.

s'està carregant el mapa - espereu...

MUSEU ETNOLÒGIC I DE CULTURES DEL MÓN - SEU PARC MONTJUÏC 41.368777, 2.156306 Museu Etnològic i de Cultures del Món-Parc Montjuïc Passeig de Santa Madrona, 16, 08038 Barcelona barcelona.cat/museuetnologic