Museus iprogramació

Dissabte 19 de maig de 2018
Entrada lliure de 19 h a 1 h

Museu Frederic Marès

Pl. Sant Iu, 5
08002 Barcelona
Tel. 93 256 35 00
www.barcelona.cat/museumares

Visita lliure a l’exposició permanent: Col·lecció d’escultura (època antiga fins al segle XIX), Gabinet del col·leccionista (objectes de la vida quotidiana, principalment del segle XIX).

ITINERARI:

«Els jardins del Museu»

Al llarg de la història, els artistes de disciplines diverses, pintura, escultura, música, cinema, literatura… han trobat en els jardins reals, mítics o imaginats, font d’inspiració per a les seves creacions. L’itinerari per l’exposició permanent proposa descobrir jardins, paradisos perduts i retrobats a partir dels objectes i obres del Museu Frederic Marès. 

CREACIÓ&MUSEUS:

A les 20.30, 21.30 i 22.30 h
Lectures brossianes
La Seca Espai Brossa un any més fa coincidir Frederic Marès amb Joan Brossa durant la Nit dels Museus, aquest cop a través d’una sèrie de lectures dramatitzades. En col·laboració amb alumnes de l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia, l’obra escènica de Joan Brossa es passejarà pel Museu i tornarà a fer possible aquest diàleg que a priori pot semblar impossible. Els alumnes treballaran in situ els textos de Joan Brossa per trobar l’adaptació a l’espai adient. Tres performances teatrals a càrrec de La Seca Espai Brossa dins el programa Creació&Museus.

A les 20.30 h
Cavall al fons, dirigida per Francesc Sabater
Durada: 30 min

A les 21.30 h
Aquí al bosc, dirigida per Jordi Casado
Durada: 30 min

A les 22.30 h
Ahmosis I, Amenofis IV, Tutenkhamon, dirigida per Francesc Sabater
Durada: 30 min

COM S’HI ARRIBA:

Metro: L4 (Jaume I).
Bus: 45, 120, V15 i V17.
FGC: Catalunya.
Renfe: Pl. Catalunya.
Bicing: Estacions de Pl. Ramon Berenguer el Gran, Av. de la Catedral i Pl. Carles Pi i Sunyer.