Museus iprogramació

Dissabte 15 de maig de 2021

Reserva d’entrades

Museu Nacional d’Art de Catalunya

Parc de Montjuïc
08038 Barcelona
Tel. 936 220 376
www.museunacional.cat/ca

EXPOSICIONS:

Col·lecció del museu

De la millor col·lecció de pintura romànica del món fins a l’art català de postguerra i segona avantguarda, tot passant per una col·lecció de l’art del Renaixement i barroc amb presència dels millors pintors de l’època com ara Rubens, Velázquez, El Greco…

“Antoni Campañà. La guerra infinita”

Per primera vegada, podem admirar una selecció de més de tres-centes fotografies de l’anomenada Capsa vermella, on Campañà va voler tancar la tragèdia viscuda durant la guerra, immortalitzada en milers d’imatges del conflicte, i on descobrim la personalitat i les múltiples facetes d’aquest autor.

“Diàlegs intrusos. Tot és present”

Una nova mirada sobre la col·lecció del museu a través de l’exhibició d’una tria de dinou obres d’artistes contemporanis (Brossa, Calvo, Chillida, Fontana, Solano, Tàpies…) que entren en diàleg, per la via de l’analogia o del contrast, amb obres històriques de l’art medieval, renaixentista, barroc, o del període modernista.

“Svantje Busshoff. Re_Parar”

Mostra d’objectes quotidians reparats a través de cosits o brodats que ens convida a fixar-nos en tot allò que passa desapercebut o que pot semblar insignificant, celebrant les imperfeccions i els accidents dels objectes del nostre entorn.

ACTIVITAT:

De 18.00 a 21.00 h

Jocs de pistes Veig, veig molts capells, Els enigmes del Museu Nacional” i “Assassinat de cambra

Per visitar les col·leccions del museu de manera autònoma, jocs per a més grans de 5, de 7 anys i per a adults.

Durada: 3 h

COM S’HI ACCEDEIX:

Recomanem fer reserva prèvia en línia a www.museunacional.cat/ca/activitats/la-nit-dels-museus-2021

COM S’HI ARRIBA:

Metro: L1 i L3 (Espanya).
Bus: 55, 150 (Museu Nacional), 13 (Poble Espanyol), 37 (Paral·lel), 9, 27, 50, 65, 79, 109, 165, D20, H12 i V7 (Pl. Espanya).
FGC: Espanya
Bicing: estacions de França Xica i pl. Espanya.

s'està carregant el mapa - espereu...

MUSEU NACIONAL D’ART DE CATALUNYA 41.368464, 2.153720 Museu Nacional d’Art de Catalunya Parc de Montjuïc 08038 Barcelona museunacional.cat/ca