Museus iprogramació

Dissabte 18 de maig de 2019
Entrada lliure de 19 h a 1 h

Recinte Modernista de Sant Pau

Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona
Tel. 93 553 71 45
www.santpau.barcelona

El recinte modernista és el resultat d’un dels processos de rehabilitació més destacats dels últims anys. Els visitants podran entrar al pavelló de Sant Salvador, espai expositiu en què es repassa la trajectòria històrica de la institució des del 1401 i ret homenatge a Lluís Domènech i Montaner; endinsar-se pels túnels que connecten els diversos pavellons; veure les diferents sales que ofereix el pavelló de l’Administració, com la Domènech i Montaner, la Pau Gil o la Francesc Cambó, i passejar pels magnífics jardins d’aquest recinte, que reprodueixen el model de ciutat-jardí ideat a principis del segle xx.
ACTIVITATS:

A les 19.30 h
Concert amb Cafè Soul
Cafè Soul és una banda que va néixer l’any 1992 en un dels clubs més prestigiosos de Barcelona: La Cova del Drac. Tots ells són músics molt respectats dins l’escena musical catalana. El seu repertori està basat en les diverses variants de la música negra (funk, hip-hop, acid jazz, soul, R&B…), les quals es veuen reflectides tant en les versions com en els temes propis de la banda, i aconsegueixen un directe potent i devastador en què la connexió amb el públic és immediata i la participació en el seu espectacle està plenament assegurada.
Durada: 1 h

A les 21 h
Concert amb Wax & Boogie
Aquests darrers anys Wax & Boogie s’ha convertit en un dels millors formats més valorats del panorama del blues, del rhythm-and-blues i del bugui-bugui. Ster Wax i David Giorcelli han sabut captar com pocs el veritable esperit de la música tradicional del poble afroamericà transformant-lo en el seu mitjà d’expressió propi. Als seus concerts tenim assegurat un espectacle d’alt voltatge, ja que són capaços de captar l’atenció immediatament amb l’evocació dels grans mestres del gènere, alhora que ofereixen un repertori amb versions i temes propis.
Durada: 1 h

A les 22.30 h
Concert amb Aires de Rumba
El duo format per Antoni Carbonell “Sicus” i David Torras “Barretinta” porta el ritme pur de la guitarra espanyola, interpretant cançons de rumba de mestres com Peret i El Pescaílla i de grups com els Gipsy Kings. Aquesta parella artística, que ha actuat al costat de grans del gènere com Los Amaya, es va formar tocant i aprenent diferents estils musicals com el jazz i la música moderna. Després de descobrir la rumba catalana fa més de 25 anys, es van especialitzar en aquest gènere en contacte amb els gitanos del barri de Gràcia.
Durada: 1 h

COM S’HI ARRIBA:

Metro: L5 (Sant Pau – Dos de Maig).
Bus: H8.
Bicing: estació 20 (Cartagena, 308).

s'està carregant el mapa - espereu...

RECINTE MODERNISTA DE SANT PAU 41.411490, 2.174338 Recinte Modernista de Sant Pau Sant Antoni Maria Claret, 167 08025 Barcelona www.santpau.barcelona