Museus iprogramació

Dissabte 19 de maig de 2018
Entrada lliure de 19 h a 1 h

Recinte Modernista de Sant Pau

Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona
Tel. 93 533 71 45
www.santpau.barcelona

El Recinte Modernista obre les seves portes per oferir una visita lliure pels diferents espais. El visitant podrà visitar el pavelló de Sant Salvador, espai expositiu que repassa la trajectòria històrica de la institució i ret homenatge a la figura de Lluís Domènech i Montaner, endinsar-se pels túnels que connecten els diferents pavellons, veure les diferents sales que ofereix el pavelló de l’Administració, com la Domènech i Montaner, la Pau Gil o la Francesc Cambó, i passejar pels magnífics jardins d’aquest recinte.

ACTIVITATS:

A les 19 h
Concert amb Shakin’All
Shakin All us portarà a l’univers de la música vintage, un territori a la frontera entre el jazz, el blues, el rock’n’roll i el gospel. Un concert ben divertit, una festa del jazz, per tal que el públic passi una bona estona escoltant música de qualitat. Temes dels anys 20, 30, 40, versions de Louis Jordan, Ray Charles, Fats Domino, Louis Prima… interpretats per sis músics excel·lents, autèntics especialistes en jazz clàssic.
Durada: 1 h

A les 20.30 h
Concert amb Myriam Swanson & Rythm Treasures
Myriam Swanson & Rhythm Treasures és una banda de Rhythm’n’Blues arrelada en la tradició més salvatge de la música popular americana. La banda neix a Barcelona amb un repertori late fifties i de principis dels seixanta visitant alguns temes poc coneguts del gènere.
Durada: 1 h

A les 22 h
Actuació musical amb The Soul Beams
The Soul Beams comença a formar-se a principis d’octubre de 2015, decideixen impulsar la música soul a Terrassa, ciutat on el jazz sempre ha tingut una gran projecció. Fent versions de clàssics i contemporanis del soul i el funk, des de temes dels pioners del gènere com Wilson Pickett o Aretha Franklin a temes d’estil neo soul d’Amy Winehouse o Alicia Keys, agrupen des dels 50 fins als 90 sense sacrificar la genuïtat que l’estil mereix. No els fa por fusionar joventut i experiència, estils i influències, així com també fan conviure els diversos backgrounds musicals dels membres de la banda. D’aquesta manera neix un producte on, l’heterogeneïtat és marca de la casa i la diversió i qualitat en són la denominació d’origen.
Durada: 1 h

COM S’HI ARRIBA:

Metro: L5 (Sant Pau-Dos de Maig).
Bus: 19, 20, 45, 47, 50, 51, 92, 117, 192 i H8.
Bicing: Estació de Sant Antoni Maria Claret, 214.