Teatre
[DES]Encuentros
La Badabadoc

[DES]Encuentros

[DES]Encuentros, una obra d’Anabel Riquelme i Jesús Luis Jiménez amb la direcció d’Alejandra Jiménez-Cascón, dramaturga i intèrpret de Blanca Desvelada.

[Des]encuentros és el resultat d’un viatge creatiu de més d’un any i mig. Una obra que neix de la improvisació i en la qual es van escriure més d’una vintena històries que serien reescrites, reordenades o descartades, fins a trobar la selecció final que conforma l’obra.

Un matx en tinder, el consol d’un amic, conflictes per pagar un compte, les dificultats d’una mare soltera, la màgia de l’estiu, una relació tòxica, un retrobament … Escenes d’edats i generacions diferents formen un collage de relacions entre homes i dones, on es mostren temes com la incomunicació, l’arrogància, el masclisme i l’amor, la posició de voler cuidar l’altre i el no deixar-se cuidar …

Anabel Riquelme i Jesús Luis Jiménez donen vida a aquestes escenes interpretant 8 personatges principals cada un d’ells, fent salts en el temps, formats i gèneres. Una posada en escena minimalista en què els actors estaran recolzats únicament per jocs de llums i músiques.

A la feina en la direcció d’Alejandra Jiménez se sumen les col·laboracions de Franco Maestrini i Montse Bonet aportant propostes de treball corporal.

Durada: 1h
Idioma: Castellà

IMPORTANT: aquest espai tanca la venda d'entrades a Tiquet Rambles 30min abans de l'inici de la funció.