Teatre
Exit throught the gift shop
Fundació Joan Brossa

Exit throught the gift shop

Sold out

Carla Rovira reflexiona sobre les gestacions normatives i ens pregunta com afrontem les experiències que no encaixen amb el model que se’ns ha explicat a [Èxit] through the gift shop.Processos mèdics, conceptes d’èxit i fracàs associats a la gestació, capacitisme, què significa ser mare o què és una vida digna i viable són algunes de les qüestions que ens planteja aquesta peça.

I si la criatura que estàs gestant no neix viva? Què significa ser mare? Tiraries endavant un embaràs si la criatura té una discapacitat? Aquestes són algunes de les preguntes que ens planteja Carla Rovira a [Èxit] through the gift shop.Partint de la mateixa experiència de la creadora, aquest espectacle vol analitzar la rellevància del concepte d’èxit en els processos de gestació i maternitat. Una dramatúrgia que posa en relleu com afrontem els possibles obstacles quan el nostre objectiu és aconseguir la nostra criatura, el nostre souvenir. Tot plegat, per detectar, legitimar i visibilitzar quines noves realitats emergeixen quan ens relacionem amb la possibilitat del fracàs.

El 12 de març del 2020 a ella li donen la pitjor notícia esperable. No sap si la criatura que està gestant naixerà viva. Seguim el seu periple per descobrir si arribarà amb èxit al final i si aconseguirà allò tan preuat: la criatura.

 

Espectacle en Català

Durada: 75 min.