Teatre
Opus #1
Versus Teatre

Opus #1

Sold out

OPUS #1
Espectacle inspirat en les obres pertanyents dels “Ballets Russos” de Diaghilev a càrrec de la companyia KoRPo Dance Project

Primera part:

PETRUSHKA

"Petrushka" narra la història d'un dels personatges tradicionals més populars de Rússia. L'obra mostra el despertar i desenvolupament de les emocions d'una marioneta. A través d'aquestes, la peça qüestiona si realment existeix la llibertat d'elecció o senzillament tot està establert per endavant i no existeix opció d'influir en el resultat final del nostre destí.

Segona part:

JEUX

La peça de "Jeux" es descriu com un poema a la dansa. No és visible una trama específica estructurada a través dels seus successos. La peculiaritat de l'obra en aquesta producció resideix en el joc que existeix en la relació que uneix la música i la dansa. El so ve de la mà de l'exclusiva llum musical de Glass que combina amb el fascinant i trepidant llenguatge plàstic coreogràficde Radev. El resultat és un complex visual semblant a una obra d'art.

KIRILL RADEV

Com a coreògraf, Radev utilitza una variada selecció de música d'un ampli espectre històric. Com a regla general desenvolupa un vestuari complicat i unes composicions musicals que van ser creades per al teatre musical. En la seva coreografia, de manera natural i creativa desenvolupa les tradicions de la danza simfònica.(I.Abdokov).
Kirill Radev va néixer en 1981 a Rússia. En 1991 va començar els seus estudis de dansa en l'Acadèmia de Ballet Academy de A.Vaganova. Es va incorporar a l'Imperial Russian Ballet en 1999 com a solista, arribant al rang de primer ballarí en 2003 i interpretant tots els ballets del repertori clàssic-En 2008, Radev entra en el Corella Ballet (Barcelona Ballet) com a solista, amb Ángel Corella com a director, on va interpretar totes les coreografies que es van presentar amb la companyia a partir d'aquest any.
Va acabar la carrera en la Moscow State Academy of Choreography aconseguint el certificat com a coreògraf en 2010. Els premis de Radev inclouen: El Gran Premi en el 7° International Ballet Competition of Luxemburgen 2003, comobailarín. Un diploma del 8 ª Competition of Ballet Dancers of Russia open, per a la participació de ballarins estrangers.Perm en 2004, com a ballarí. Com a coreògraf, la Medalla de Bronze en el VII Serge Lifar international Ballet Competition, Donetsk, Ucraïna en 2011. 

 

Durada: 60 min.

Idioma: A determinar