Teatre
Óscar Sáenz: Terapia de parejas
Aquitània Teatre

Óscar Sáenz: Terapia de parejas

Després de devorar tots els llibres sobre relacions i convivència, l'Óscar s'ha convertit en el còmic expert en parelles per excel·lència.

Enamorar-se és molt fàcil, el que és difícil ve després. El cinema, la música i la literatura ens han venut una imatge idíl·lica de l'amor i les relacions de parella.

Als contes que ens explicaven de petits, la princesa i el príncep acabaven menjant perdius, però mai ens van explicar què passava just després de fregar els plats i posar-se a veure la tele junts després d'un llarg dia de feina.

Discussions ximples, baralles fortes, lluitar contra la rutina, evitar les temptacions... La vida en parella és complicada, encara que val la pena l'esforç.

Però com mantenir l'espurna del primer dia després de diversos anys? En aquest nou xou, Óscar Sáenz comparteix una sèrie de consells en to d'humor sobre com podem fer que la nostra relació sigui sana i duri fins que la mort ens separi.

Vine a riure't amb les seves experiències en primera persona. I com diu el refrany: Els amors riguts són els més estimats.

Espectacle en Castellà.

No recomanat per a menors de 16 anys.