Teatre
Parte de este mundo
La Badabadoc

Parte de este mundo

Parte de este mundo és una obra inspirada en l'univers poètic de Raymond Carver. El context dona profunditat al sentit del que s'està explicant. En la versió d'Adrián Canale dels espectadors se sentin a la taula dels actors i entre menjar i beguda es crea un banquet literari de representacions.

La Badabadoc Teatre presenta Parte de este mundo: una proposta de Timbre 4 en la qual els espectadors també formen part de l'espai escènic. En comunió amb el públic, i deixant de banda la noció del que teatral, els actors presenten una selecció de contes diferent, amb la premissa d'estar participant en una íntima reunió entre amics en què es menja i es beu.

Els diàlegs tracten sobre la por a la mort, a l'herència; sobre la millor manera de morir i també sobre el desamor; sobre el passat i els errors; sobre la música i allò epifànic de la realitat; sobre la gelosia i, sobretot, sobre allò petit i quotidià, que és la bombolla que ho concentra tot.

La posada en escena, l'il·luminació i l'espai són ideals per a aquesta experiència que trenca amb tot el que s'entén tradicionalment per teatre. S'accepta el soroll, contestar als actors, canviar de cadira ...

Les rialles i les llàgrimes hi són presents, reaccions espontànies difícils de contenir quan estàs entre amics. Ploraràs i riuràs amb aquests personatges i per això les seves històries t'incomodaran, et donaran esperança o et faran replantejar-te la teva pròpia vida.

Idioma: Castellà
Duración: 70 minuts